Bernhoft, Sondre Lerche og Miss Tati til Sentrum Scene

January 12 2017

h

Bernhoft, Sondre Lerche og Miss Tati til Sentrum Scene

På torsdagen under by:Larm står tre svært aktuelle artister på Sentrum Scene; Bernhoft, Sondre Lerche og Miss Tati. Du kan kjøpe enkeltbillett til Sentrum Scene, eller gå for et dagspass så du får se alle konsertene torsdagen – eller festivalpass som gir deg tilgang på alle konsertene hele festivalen. Kjøp her.

Sondre Lerche er et navn de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, etter en allerede lang og fruktbar karriere, både som artist og tv-personlighet.
Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer. Som konsertartist oppleves Sondre som en energisk og svært karismatisk frontfigur med et tett og solid band i ryggen. Man bør rett og slett få med seg denne mannen live.

Etter legendariske konserter over hele landet, fra Kirkenes i nord til Kristiansand i Sør, er Miss Tati klar med sitt debutalbum i april 2017. Med sin unike sammensmelting av soul, hiphop, house og jazz drar Miss Tati på Norgesturné sammen med Sondre Lerche gjennom hele våren. Deretter venter sommerfestivaler før hun drar på sin egen headliner turné september og oktober 2017.

Fredag 20. januar 2017 slipper Jarle Bernhoft EP’en The Morning Comes, og den 2.mars spiller han på Sentrum Scene under by:Larm. Bernhoft vant Statoil-stipendet under by:Larm i 2012, og har siden det bygget seg en enorm fanskare over hele verden.