by:Larm 20 år – Roasting av festivalsjef Erlend Mogård-Larsen

February 22 2017

h

Hvis du har noe som helst forhold til by:Larm, vil du ikke gå glipp av dette.

by:Larm i 20 år – speedtalkshow med Erlend Mogård-Larsen og by:Larmere i delegatloungen i MobilePay-teltet v/ Kulturkirken Jakob!

Tidligere styreleder Paal Ritter Schjerven griller by:Larm-general Erlend Mogård-Larsen lett i by:Larm-fett, mens et utvalg gjester inviteres opp på scenen for å dele sine beste – og verste by:Larm-minner. Det blir under seansen vist avslørende og nostalgiske klipp fra Popsenterets by:Larm-dokumentar “GJENNOM ILD OG VANN I 20 ÅR”. Det blir en bursdagsgave eller to til jubilanten før Årets by:Larmer kåres!

by:Larm startet opp etter at en gjeng musikk- og mediefolk hadde hengt over noen øl og irritert seg over at det ikke var noen samlende aktiviteter i norsk musikkbransje. Året var 1997. Erlend Mogård Larsen kastet seg på sin Honda CB motorsykkel – henta Nils Heldal på NRK hver dag og kjørte rundt til folk i bransjen for å få igang det de trodde skulle være et engangsprosjekt – i Trondheim i 1998.

Motstanden mot å lande i Oslo etter turnering landet rundet og endringen fra et norsk bransjetreff til en samling for den nordiske populærmusikken, er også tema i dokumentaren og praten på scenen.

Men aller mest skal det handle om sterk vilje, ukuelig optimisme, kompromissløst pågangsmot og en det remmer og tøy som nesten ikke har holdt i dette nærmest umulige prosjektet gjennom de 20 årene det har rast avgårde, parallelt med en bransje i ekstrem utvikling…

Se hele konferanseoversikten her.