by:Larm black: Nye artister bekreftet!

January 31 2017

h

by:Larm black: Se hele programmet her

Det ble i desember kjent at by:Larm i år velger å hylle de mørke og harde sjangrene med en festival i festivalen. Artister, bransje og publikum har allerede omfavnet konseptet – og i dag faller resten av programmet på plass, med både artister og egne seminarer.

– Dere var bare opptatt med å se på andre ting. Mens alle har hatt sine øyne på elektroniske streamingartister, har metal og rock levd et parallelt liv i beste velgående, sier Erlend Gjerde i Indie Recordings. Han er en av initiativtakerne og festivalsjef i by:Larm black. Sammen med Joakim Haugland, som er programsjef i by:Larm, Pål Dimmen fra Music Norway, Jarle Kvåle fra Tons of Rock og Ragnar Vikse i Timeout Agency jobber de med å legge til rette for en ny bølge Norske eksportklare rock og metal-band.

– Tons of Rock sa umiddelbart ja da fikk forespørsel om å gjøre by:Larm til et mørkere sted. Med by:larm black ønsker vi å sette fokus på alle de bra bandene og aktørene som man finner i norsk rock og metal. Her vil man kunne presentere dette sterke og unike mangfoldet for både internasjonale og nasjonale delegater.  Fremveksten av Tons of Rock har vist at det er en enorm interesse for denne musikken i Norge, og ikke minst at Norge har mye å by på i det hardere segmentet.  Det har vært en fryd å være med å sette sammen konsertprogrammet til den første utgaven avby:larm black, og vi er ikke i tvil om at norsk rock og metal står sterkere enn noen gang, sier Jarle Kvåle som er bookingsjef i Tons of Rock.

Demojuryen bestod i år av Espen Nørvåg Slapgård fra Metal Hammer Norway, Yngve Andersen fra Loyal Blood Records samt Stamos Koliousis og Erlend Gjerde fra Indie Recordings.

Vi ønsker følgende band velkommen: 
Taake
The Good The Bad and The Zugly
Fight The Fight
Okkultokrati
Carnival Kids
Alfahanne
NAG
Twin Pigs
Vöödöö
The Cruel Intentions
Black Magic

Fra tidligere er følgende artister bekreftet: 

Ikke kjøpt deg festivalpass enda? Gjør det her.