by:Larm flytter – bli med på festen

February 16 2017

h
Den store bransjefesten flytter fra Youngstorget.
Rundt Kulturkirken Jakob setter vi opp flere telt og en stor festivalproduksjon med kapasitet på over 2000 bransjefolk.
Dette blir hjertet av by:Larmfestivalen 2017.

Et og et halvt minutt til Blå og Ingensteds.
To minutter til by:Larm Black på Vulkan.
To og et halvt minutt til Rockefeller, Sentrum Scene og John Dee.

I vårt 20-års jubileumsår kan vi by på hele 16 scener i hjertet av Oslo, og det sterkeste programmet på lenge. En ting vi lenge har hatt lyst til å gi våre glade festivalgjengere er et skikkelig festivalområde der man kan henge ut med venner mellom konsertene, og det skal vi gjøre noe med i år. Det er riktignok litt for kaldt i mars til å slå seg ned med et glass drikke utendørs, så vi lager heller sommerstemning på vinteren – i et 1000 kvadratmeter stort telt!

Årets scener:

Erfarne by:Larm-travere vet at vi vanligvis har et stort telt på Youngstorget med to-tre scener i, det kommer vi til å forandre på i år. Teltet flyttes fra Youngstorget til parken mellom Kulturkirken Jakob og DogA, det vil si nært krysset mellom Hausmannsgate og Torggata. Da kan vi flytte scenene inn i Kulturkirken Jakob og til Verkstedet rett over veien. Den ledige plassen bruker vi til å bygge et sted det er hyggelig å være mellom slagene. Her blir det food trucks, godt drikke, sitteplasser og generelt god stemning. Når man atpåtil kan gå “tørskodd” direkte fra teltet og rett in i Jakobskirken så tror vi det blir ganske så snasent.

Publikumsteltet får navnet Drømmehagen og presenteres i samarbeid med Norsk Tipping.

Du har adgang til drømmeteltet med alle slags offisielle bylarmbilletter, enten det er et festivalpass, dagspass eller en enkeltbillett til en av våre scener. Det er en egen avdeling inne i teltet for de som har delegatpass.
Mer detaljer om området og flere tegninger/kart kommer nærmere festivalen.
Velkommen til jubileum!