Gratis gatefest i Torggata og BRYLARM på lørdag

March 01 2017

h

På lørdag blir det gatefest hele dagen i Torggata, og BRYLARM på Sentrum Scene. Ta med deg hele familien og kom! Åpent for alle og helt gratis. 

BRYLARM er en gratisfestival som hyller det positive arbeidet Erlik-stiftelsen gjør, og skaper en sosial og musikalsk møteplass mellom =Oslo-selgerne og publikum. I år er arrangementet på Sentrum Scene med: Frida Ånnevik, Terje Wessel, Øystein Greni, Charlie Storøygard, Ida Maria og selvsagt Oslo Ess. Konfransier er Martin Beyer-Olsen.

Musikken slutter imidlertid ikke når dørene lukker på Sentrum Scene, I anledning by:Larms 20-års jubileum slår vi virkelig på stortromma og fortsetter BRYLARM-festen i en rekke butikker og utesteder langs Torggata fra Sentrum Scene til Kulturkirken Jakob. Mange av Oslos beste nye musikalske talenter spiller og det er fri adgang over alt, men vi håper som alltid at du kjøper et =Oslo fra en selger hvis du har mulighet. Gatefesten arrangeres i samarbeid med ROCKSLO.

BRYLARM Sentrum Scene: 12.00-15.00
BRYLARM og by:Larm gatefest i Torggata: 15.00 – 19.00
JAGA JAZZIST + BRYLARM + by:Larm i St.Edmunds Church: 17.00 – 19.00

Disse artistene spiller på gatefesten:
African Sunz, Young Cisto, Ida Dillan, Kine Hjeltnes, Espen, For The Love of Ivy, Himmelhøyt, IEatHeartAttacks, Kambodsja, Skalla, Iffy Orbit, Jadudah, Acres Wild, Nelly´s Crush, VÅGThe Harvey Steel Show, Silver Lining, Up Against the Phantom, Iris Waves, Elvic Kongolo, Foyn, Hey, Wait, Beharie, Jenny Augusta, Astrid Ekern, Simen Mitlid, Family Values, Svalestup, Marte Røyeng, Tatarius, Selmer, Amber Clouds, Some Feather og Natti.
De spiller på følgende steder i Torggata: 
Caps Lokk
Vans
Lee
Peloton
Whyred
Vintage Gitar
Qomo