Gratisfestivalen BRYLARM på Sentrum Scene 4.mars

February 10 2017

h

BRYLARM er en årlig gratisfestival som avholdes i Oslo under musikkfestivalen by:Larm. BRYLARM ble initiert i 2014 av rockebandet Oslo Ess, som ønsket å sette søkelys på det positive arbeidet Erlik-stiftelsen gjør, samt skape en sosial og musikalsk møteplass mellom =Oslo-selgerne og publikum. Bekreftede artister til BRYLARM 2017 er Frida Ånnevik, Terje Wessel, Øystein Greni, Charlie Storøygard, Ida Maria og selvsagt Oslo Ess.

Tidligere har konsertene vært i by:Larms telt på Youngstorget, men i år flyttes arrangementet til Sentrum Scene Lørdag 4. mars kl. 12.00-15.00.

– Endelig har vi funnet en løsning på luksusproblemet vårt! Det har vært kø fra Youngstorvet og langt bortover i Torggata hvert år vi har arrangert BRYLARM, men under årets arrangement skal vi forhåpentligvis få husa de fleste som vil ta turen inne på Sentrum Scene. Vi gleder oss, sier initiativtakerne i Oslo Ess.

Det overordnede målet til BRYLARM er å kunne invitere og samle alle slags mennesker i Oslo inn under samme tak for én dag, med samhold, respekt for menneskeverd og musikk som fellesnevnere.

Mini-festivalen BRYLARM er gratis, åpen for alle, og arrangeres på dugnad. Publikum oppfordres til å kjøpe blader og t-skjorter fra =Oslo’s selgere, og eventuelle inntekter går uavkortet til dem.

Honningbarna, Kvelertak, Stein Torleif Bjella, Ida Jenshus, OnklP & de fjerne slektningene og Hanne Kolstø er blant artistene som har opptrådt til nå. Konferansierer har vært Petter ”Uteligger” Nyquist, Leo Ajkic, og Kristopher Schau. BRYLARM arrangeres av Oslo Ess, Stiftelsen Erlik, Hito Promo, Amber Booking, Indie Recordings i samarbeid med by:Larm, og med god hjelp fra Deformat og Tvangstrøye.no.