Hvordan kommer jeg inn på Cashmere Cat og lignende konserter?

January 24 2017

h

Billettsystemet er fleksibelt og gir flere valgmuligheter, ofte kan du betale for kun det du vil se. Likevel er det mye å spare på et pass hvis du har lyst til å oppleve litt eller mye mer.

La oss bruke Cashmere Cat som er eksempel: Her er det lagt ut et begrenset antall enkeltbilletter, som kun gir tilgang til Kulturkirken Jakob på lørdagen. Disse ble utsolgt i løpet av noen timer! Finnes det noen andre måter å få med seg konserten på? JA. Dagspass gir tilgang til alle de 16 scenene på by:Larm hele lørdagen, inkludert Cashmere Cat i kirka, så langt kapasiteten rekker. Du kommer også inn i Kulturkirken Jakob med festivalpass og delegatpass – så lenge det er plass.

Med andre ord… Møt opp i god tid!

Enkeltbilletter: På de større scenene som Kulturkirken Jakob, Sentrum Scene og Rockefeller selges det et antall enkeltbilletter som gir adgang kun dit en hel kveld. Disse selges både på forhånd gjennom scenens egen webside, og på døra dersom det er flere enkeltbilletter igjen. På de mindre scenene selges det ikke billetter på forhånd, kun på døra hvis det er kapasitet i lokalet.

Dagspass: Legg på ca 150 kroner i forhold til enkeltbilletten, og du får et dagspass som gir deg adgang til alt som skjer på alle 16 scenene en hel kveld.

Festivalpass: For ca samme prisen som to dagspass får du et festivalpass som gir deg full adgang til alle 16 scener i de tre dagene by:Larm varer.