Klubbkveld i Kulturkirken Jakob, 8 timers DJ-set med Prins Thomas og modular synth session

February 14 2017

h

Modular synth session med Patrick Pulsinger, åtte timers DJ-sett med Prins Thomas og en fullpakka klubbkveld i Kulturkirken Jakob. 
 
Cashmere Cat er som kjent klar for Red Bull Music Academys (RBMA) klubbkveld i kulturkirken Jakob lørdag 4. mars. Han står derimot ikke for kvelden alene, og vi er stolte av å presentere et variert og spennende program med fremadstormende produsenter og DJ’s: Olefonken, ELOQ, SVANI, PURPURRPURPLE, Niilas og Frantzvaag.
 
Lyst på en pust i bakken og en kveld fylt med kosmisk galaktiske prismer?
Foruten klubbkvelden i kirka byr vi på et åtte timers sett med Prins Thomas på Bortenfor fredag 3. Mars; A night at Paradise Goulash. 
Prins Thomas har sammen med Lindstrøm og Todd Terje satt norsk klubbmusikk på verdenskartet. Foruten sine tre studioalbum har han også gitt ut mix-albumene Cosmo Galactic Prism og Paradise Goulash. Sistnevnte album vil være toneangivende for kvelden, hvor vi også gir bort en eksklusiv 20 minutters låt i form av en 12 tommers single – i et begrenset opplag til de som kommer innom.

Det er ikke ofte jeg får sjansen til å slå meg løs som dette, bortsett fra i min egen stue, men denne kvelden på Bortenfor tar jeg med meg alle favorittplatene mine og litt til – for en kveld med aural glede. Det betyr musikk for ørene først og fremst, dansing kun om du tør. Fra mitt innholdsrike velv med vinyl får du for eksempel førsteugivelser av Art Blakey fra 50-tallet, obskur 7” solskinnspop, sjelden Basic Channel testpress fra 90-tallet, mine favorittlåter av 10CC og den eneste eksisterende kopien av DJ Harvey’s Venice Arkestra 12”. Toppen av kransekaka blir en gratis men svært eksklusiv 12” jeg har laget, som blir gitt bort til kveldens lyttere. Håper å se dere der, sier Prins Thomas.
 
I rommet ved siden av, på utestedet Ingensteds, spiller den franske kontemporære artisten Oklou, samt den multi-talentfulle svenske produsenten Baba Stiltz. Det blir med andre ord en variert og sjangeroverskridende fredagskveld.
 
Som en del av konferanseprogrammet på dagtid har vi gleden av presentere en formiddagsession med Patrick Pulsinger på Parkteatret, åpent for alle. Den Wien-baserte produsenten tar med seg sine modulærsynther for et to-timers intro- og inspirasjonskurs for deg som ønsker å dykke ned i et analogt univers av patcher, voltage control og uendelige muligheter.
 
Om Red Bull Music Academy (RBMA):
En verdensomreisende serie bestående av musikkworkshops og festivaler. Det er en hyllest av musikken, dens kultur, samt de pionerene som har vært med på å forme de ulike sjangrene underveis. Mer enn 1500 musikalske hoder har deltatt på akademiet de siste 18 årene, blant annet norske Olefonken, Drippin, Joystick Jay og Boska.