KORD står bak by:Larm-designet

February 28 2017

h
Vårt kjære designbyrå KORD står bak den fargesprakende profilen i år, og her forteller Anna Aune og Thomas Knutstad litt om sitt forhold til by:Larm.
Vårt by:Larm:
– For oss er by:Larm en lang helg der vi «flyter» rundt i byen, stikker innom mange ulike steder, og er med på noen helt nye, musikalske opplevelser. Enkelte konserter blinker vi ut på forhånd, planlegger kvelden rundt disse, og improviserer videre med eller mot folkestrømmene rundt i byen. Seminarene er også viktig for oss som jobber med flere andre festivaler og arrangører. Thomas var faktisk med på det aller første by:Larm i Trondheim for 20 år siden og har vært med hvert år siden. For andre på kontoret er det aller første gang. 

Årets festival:
– Vi ville utvikle en visuell profil for by:Larm 2017 som var leken og som viser mangfold. I briefen vi fikk, ble det trukket frem en ambisjon å lage en sommerfestival om vinteren. Et arrangement som fargesetter byen, og som lyser opp i vintermørket. Et nøkkelord var «gøy», og det har fulgt oss fra start.
– Vi har også ønsket å åpne uttrykket, der alle, uansett alder eller musikkpreferanser, skal føle seg velkommen.

Festivalerfaring fra tidligere:
– Å arbeide som formgiver for festivaler som denne er veldig spennende. Det er en omfattende jobb som innebærer alt fra dekor på telt via kataloger og annonser til armbånd og skilting. Nå har vi heldigvis god erfaring fra lignende prosjekter gjennom årene, som Kortfilmfestivalen, Oslo Open, Musikkfest og PoolSide.

Smittende entusiasme:
– Ledelsen i by:Larm er en fantastisk gjeng som virkelig brenner for det de holder på med. Så selv om prosjektet er hektisk og omfattende, blir vi inspirert av de hver dag, og har jobbet hardt og godt sammen hele veien. Nå gleder vi oss til å feire by:Larm 20 år, og et prosjekt vel gjennomført. Det blir GØY!

www.kord.no