Store P og No.4 klare for by:Larm

December 19 2016

h

Det er med stor glede vi i juleinnspurten bekrefter to solide, norske artister til scenen vår i mars. Store P og No.4 til by:Larmfestivalen i mars. De skal spille på lørdagen, Store P på Rockefeller og No.4 på Sentrum Scene.

No.4

No. 4 spiller musikk for de som akkurat ikke havner på pallen. For de som er hjemme, men som drømmer om å være ute. Etter slippet av deres debutalbum, «Henda i været» har interessen rundt trioen tatt av og de har høstet hyllest fra både publikum og anmeldere. Dagbladet kalte albumet for «En forbausende flott oppvisning i kammerpop på oslomål» og trillet terningkast fem.

Live har etterspørselen vokst minst like fort, og på få år har bandet gått gradene fra å spille Parkteatret til Rockefeller og senest selveste Sentrum Scene. Skumma Kultur anmeldte sistnevnte konsert og kalte No. 4 «et av Norges beste band». I 2017 drar No. 4 ut på veien for å bevise nettop det. Vi ELSKER den nye julelåten, “Sonja”.

Store P
Den nye singelen til Store P “Vi esje herfra” har fått fantastisk kritikk fra anmelderne, blitt listet på NRKP3 og hatt over 25000 avspillinger på YouTube før den i det heletatt har vært tilgjengelig i strømmetjenester. Sjekk ut videoen her! 

Solodebuten til Store P, Regnmannen, slo gjennom støyen som en fløyelsmyk knyttneve i 2014. Albumet høstet toppkarakter i samtlige av de største mediene her til lands og rapperen fra Fyllingsdalen kunne ta med seg en velfortjent Spellemannpris hjem til Bergen. Etter at albumet hadde gått sin seiersgang blant anmeldere og fans over hele landet, og en omfattende Norgesturné var tilbakelagt, trakk Store P seg igjen bort fra søkelyset. Men nå er han tilbake, og klar for by:Larm.