Skip to content

Toplist er Årets Startup-Partner

2021

Toplist er et analyseverktøy for musikkdata, og er valgt ut som årets startup-partner på by:Larm 2021. Ved å fjerne unødvendig støy fra offentlig tilgjengelige streamingdata, og tillegge nye datapunkter til denne datamassen, har Toplist som ambisjon å gjøre det enklere å scoute etter nye voksende artister, få innsikt i reelle markedsposisjoner og analysere markedet mer nøye, over tid.

Under by:Larm får Toplist mulighet til å vise frem sin plattform og få tilbakemelding direkte fra bransjen. De har også en egen sesjon på konferanseprogrammet der Fredrik S. Nordby og Thomas Hesselberg som står bak platformen skal drøfte markedsmakt og bruk av data i paneldiskusjon moderert av Audun Vinger:

"Hvordan går det egentlig i platebransjen? Et dypdykk i streaming-strømmen med årets startup-partner Toplist"

Gullplater og topplisteplasseringer er fortsatt ledende symbolske markører for hvem som gjør det bra i musikkbransjen. Men er dette gode nok indikatorer på reell markedsmakt i dag? Gjennom bruk av analyseprogrammet Toplist skal vi se på maktposisjonene i bransjen, og hvordan forholdet mellom artist og plateselskap har endret seg med årene.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt