Skip to content

Årets Stjerneskudd: by:Larm og Norsk Tipping løfter nytt norsk talent

2021
Foto: Ingrid Svelland

Helt siden 1998 har by:Larm handlet om å gi fremadstormende talenter det løftet de trenger for å nå nye høyder. Hver festival deler vi ut prisen Årets Stjerneskudd sammen med Norsk Tipping, med mål om å gi ekstra vind i seilene til den nykommeren vi har mest troa på. Vinneren av Årets Stjerneskudd belønnes med hele 500 000 kroner!

På by:Larm 2021 skal Årets Stjerneskudd deles ut av Isah, som selv vant prisen i 2020. Siden de bejublede konsertene på by:Larm har Isah blitt en av Norges største R&B-artister. Isah brukte pengene blant annet på å utvikle liveshowet sitt.

– Jeg har brukt egne penger på sceneriggen som blant annet ble brukt under konserten på Sentrum Scene, så jeg kommer til å bygge på den. Jeg skal også investere i leilighet - være litt voksen og ikke bruke penger på så mye tull, sier Isah.

I 2019 var det girl in red som ble Årets Stjerneskudd. Marie Ulven, som hun egentlig heter, brukte pengene på å satse for fullt på turneer i utlandet, en strategi som løftet henne til nye høyder internasjonalt. 

– Det har vært til stor hjelp da musikkbransjen kan være tøff. Det kan tillate deg å fokusere på musikk, og ikke tenke på penger en liten periode. Jeg har vært på to USA-turneer og to Europa-turneer. Jeg har vært i Australia, kjørt rundt omkring i Europa. Så det var veldig digg å få de pengene fra Norsk Tipping.

Vi er utrolig glade for å ønske Isah velkommen tilbake til by:Larm i år - ikke bare for å dele ut Årets Stjerneskudd, men også for å gi by:Larm publikummet nok et uforglemmelig show!

Foto: Lisa Wiik
Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt