Skip to content

Søk om å bli Årets Startup-partner

2023
Foto: @oskrr.joh

by:Larm er et utstillingsvindu for ny nordisk musikk. Her samles nordisk og internasjonal musikkbransje for å møtes, og oppdatere seg på endringer i musikkbransjen. På kveldstid står musikkbransjen side om side med et publikum som kommer på by:Larm for å holde seg oppdatert på musikk og nye trender. by:Larm er derfor den perfekte arenaen til å vise frem nye innovative bedrifter som tilfører noe nytt til enten kulturbransjen eller til et musikkinteressert publikum.

Nå har du mulighet til å søke om å bli Årets Startup-partner på by:Larm 2023. Bedriften som velges ut får en gratis partnerpakke på linje med andre samarbeidspartnere i by:Larm, og vil jobbe sammen med by:Larm-teamet for å aktivere sponsoratet.

Tidligere startup-partnere

I fjor var det Master Channel som fikk sjansen til å vise seg frem under by:Larm. Master Channel er den første løsningen som benytter kunstig intelligens til automatisk mastring av låter. «Det er veldig hyggelig å bli valgt ut som Årets Startup-partner på by:Larm-festivalen, da festivalen er internasjonalt anerkjent som et “hotspot” for det nye og spennende i den nordiske musikkindustrien» – Daglig leder og med-gründer i Master Channel, Christian Ringstad Schultz.

Året før ble analyseverktøyet for musikkdata, Toplist, valgt ut som årets startup-partner. Toplist sine ambisjoner er å gjøre det enklere å scoute etter nye voksende artister, få innsikt i reelle markedsposisjoner og analysere markedet mer nøye, over tid.

I 2020 var det NNNN AS, en Drammen-lokalisert startup som jobber med å utvikle neste generasjons profesjonell audio (PA), som ble plukket ut som Årets Startup-partner. Firmaet ønsker å gjøre med lyd det LED gjorde med lys; revolusjonere med opplevelse og effektivitet.

Under by:Larm 2019 inngikk by:Larm et samarbeid med pilotprosjektet til Fantasy Music Manager som brukte by:Larm for å teste og lansere sin beta-versjon av det app-baserte spillet. «Å få bruke by:Larm som en arena for å teste vårt konsept, har vært avgjørende for vår eksistens. by:Larm-gjengen var fine å jobbe med, de kom stadig med mange gode råd og tanker. Samtidig er by:Larm-publikummet nysgjerrige og ærlige, noe som ga oss gode og tydelige svar på ting vi ønsket å lære med pilot-lanseringen.» – Simen Eidsvåg, Fantasy Music Manager-gründer

Hva er inkludert i Årets Startup-partnerpakke?

 • Mulighet til å bruke by:Larm som testarena for produktet/tjenesten
 • Et foredrag på by:Larms offisielle konferanseprogram om bedriften/produktet/tjenesten
 • Tilrettelagt arena for å avholde investormøte
 • by:Larm delegatpass for inntil 4 pers
 • 10 festivalpass eller 30 dagspass
 • Eksponering på hjemmesiden til by:Larm
 • Inkluderes i by:Larms nyhetsbrev
 • En post i sosiale medier

Kriterier for å søke Årets Startup-partner

 • Bedriften må være et oppstartsselskap (mindre enn 15 ansatte + yngre enn 5 år)
 • Bedrifter som søker må være lokalisert i Norge
 • Må ha mulighet til å møte fysisk på festivalen
 • Forretningsideen må være en løsning som kan appliseres innen kulturbransjen
 • Må være en løsning som kan testes/demonstreres (betaversjon eller prototype)
 • Ønske om å finne investorer og/eller kunde

Send en søknad til startup@bylarm.no, der du forteller kort om forretningsideen, og hvorfor du tror by:Larm er riktig arena for din startup.

Søknadsfrist 21. august.

Årets Startup-partner velges ut i samarbeid med Forskningsparken og Music Tech Norway.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt