Skip to content

Bli praktikant i by:Larm

2022
Foto: Elias Undal

Stillingene er besatt

Nå har du muligheten til å bli en del av by:Larm-teamet! En praksisplass i by:Larm passer perfekt for musikkinteresserte studenter som søker en gøy praksisplass med fine kontorlokaler på Vulkan, gode nettverksmuligheter og sjansen til å være med på å lage Nordens viktigste samlingspunkt for musikkbransjen.

Ved å ha praksis i by:Larm får du:

  • Kunnskap om festival- og musikkbransjen
  • En unik mulighet til å utvide ditt kontaktnettverk
  • Kontorplass i praksisperioden
  • Attest
  • Være en del av by:Larms administrasjon i 2022

Stillingene er ikke lønnet da de er rettet mot studenter med praksisperiode som en del av et utdanningsløp, men det vil bli gitt et symbolsk honorar etter fullført praksis.

by:Larm ønsker å gjenspeile mangfoldet i samfunnet, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater uavhengig av bakgrunn og tilhørighet til å søke praksis i by:Larm.

  • Søknadsfrist fredag 29. april
  • Arbeidsperioden er fleksibel og det er muligheter for å jobbe f.eks fra mai og ut juni, eller fra august og ut festivalen. Det er også mulig å jobbe fra mai og ut festivalen.
  • Stillingsprosent er fleksibelt og kan tilpasses den enkelte
  • Årets festival er 15. til 17. september

Send en kort søknad og CV til info@bylarm.no merket med “Praktikantsøknad”. Husk å skrive hvilken tidsperiode du kan jobbe i, og hvor mye du kan jobbe.

Vi vurderer praktikanter til følgende oppgaver:

PR / Redaksjon

I denne stillingen vil du jobbe tett med PR- og markedsavdelingen, samt vår podkastprodusent. Du bør kunne skrive plettfri norsk og engelsk, være kreativ og ha noe erfaring fra researcharbeid. Arbeidsoppgavene dine vil være tekstproduksjon, tilpasse innhold til by:Larm sin nettside, bistå ved artist- og konferanseslipp, samt jobbe med research og innhold til by:Larm sin podkast. Denne stillingen passer studenter som går journalistikk, PR, medier og kommunikasjon eller har lignende erfaring.

Administrasjon og festivalsentralen

Du vil bistå hele administrasjonen i planleggingen av festivalen og ha stor variasjon i arbeidsoppgaver og hvem du jobber med. Store deler av forarbeidet vil dreie seg om å tilegne seg kunnskap og informasjon om årets festival, som er nødvendig for å drifte festivalsentralen under festival. I tillegg kommer du til å ha ansvar for by:Larms festivalsentral under festivalen. Oppgaver i festivalsentralen er logistikk av personell og materiell, du vil være by:Larms interne knutepunkt og info-desk. Oppgavene gir deg godt innsyn og kunnskap om festivaldrift og logistikk, i tillegg til mulighet til å opparbeide deg et godt nettverk. Du må være engasjert, ryddig og løsningsorientert. Denne stillingen passer studenter som går prosjektledelse, kulturledelse eller lignende.

Produksjonsavdelingen

Du bør være interessert i produksjon av konsert/festival – gjerne med noe erfaring fra lignende prosjekter tidligere. Teknisk kompetanse er en fordel, men ikke en forutsetning. Du må være strukturert og detaljorientert, over middels glad i excel og ha interesse og forståelse for live-uttrykket på en scene. Utover dette er det også topp om du er blid og har en positiv innstilling til nye arbeidsoppgaver og utfordringer, og kan tilpasse deg en fleksibel arbeidstid.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm