Skip to content

Bli praktikant i by:Larm

2023
Foto: Ole Martin Andreassen

by:Larm er ikke bare et springbrett for nye artister – mange andre har gjennom tiden startet sin karriere i by:Larm. Nå kan du bli en del av by:Larm-teamet! En praksisplass i by:Larm passer perfekt for musikkinteresserte studenter, og gir en unik mulighet til å utvide ditt nettverk, få ny kunnskap og god innsikt i musikk- og kulturbransjen.

Praksisperioden er fra begynnelsen av august til etter gjennomført festival. Årets festival avholdes 14.-16. september. Stillingsprosenten er fleksibel og kan tilpasses den enkelte, men vi søker deg som har lyst og mulighet til å bruke tid på festivalen i denne perioden, og anleding til å jobbe hele festivaluka. Stillingene er ikke lønnet da de er rettet mot studenter med praksisperiode som en del av et utdanningsløp, men det vil bli gitt et symbolsk honorar etter fullført praksis.

Vi søker praktikanter til følgende områder:

Festivalsentralen/administasjon

Du vil bistå daglig leder og hele administrasjonen i planleggingen av festivalen og ha stor variasjon i arbeidsoppgaver. Store deler av forarbeidet vil dreie seg om å tilegne seg kunnskap og informasjon om årets festival, som er nødvendig for å drifte festivalsentralen under avvikling. Arbeidsoppgaver i festivalsentralen er logistikk av personell og materiell, og du vil være by:Larms interne knutepunkt og info-desk. Du må være ryddig, selvstendig, løsningsorientert og ansvarsfull. Denne stillingen passer studenter innen prosjektledelse, kulturledelse eller lignende.

Frivilligansvarlig

by:Larm er avhengig av entusiastiske frivillige, og hvert år har vi rundt 70 frivillige og studentstillinger som bidrar under festivalen. Som frivilligansvarlig er du med på å plukke ut årets frivillige i samarbeid med de ulike avdelingene i administrasjonen. Du har ansvar for registrering og håndtering av frivillige i personalsystemet Arkon, samt oppsett av vaktplaner og kommunikasjon med de frivillige før, under og etter festivalen. Du må være strukturert, åpen og like å jobbe med mennesker.

Kommunikasjon

I denne stillingen vil du jobbe tett med PR- og markedsavdelingen, og bistå med innhold til sosiale medier og nettside før og under festivalen. Oppgavene vil bestå av å gjøre klar innhold til artist- og konferanseslipp, skrive tekster til SoMe, lage innhold under festivalen, organisere bilder fra fotografer, og liknende. Du bør skrive plettfri norsk og engelsk, ha noe erfaring med innholdsproduksjon og være kreativ og initiativrik. Du må ha egen arbeidsmaskin og med fordel ha tilgang og kjennskap til Adobe Photoshop, InDesign og Premiere Pro. Denne stillingen passer studenter som går grafisk design, medier og kommunikasjon eller lignende.

Konferanse og internasjonalt program

I denne stillingen vil du bistå konferanseansvarlig og konferansekoordinator med planlegging og avvikling av by:Larm-konferansen, som foregår på dagtid torsdag 14. september og fredag 15. september. Du er opptatt av hva som rører seg i norsk og internasjonal musikkbransje, og ønsker å lære mer om trender og utvikling på feltet. Du er positiv og glad i å møte nye folk, og evner å jobbe strukturert og selvstendig. Arbeidsoppgavene vil blant annet være kommunikasjon med foredragsholdere og panelister til konferansen, og bistand med tidsplan, praktisk informasjon og planlegging av reise.

Teknisk produksjon

Du er interessert i produksjon av konserter, og har gjerne noe erfaring fra lignende prosjekter. Teknisk kompetanse er en fordel, men ikke en forutsetning. Du må være strukturert og detaljorientert, over middels glad i excel og ha interesse og forståelse for live-uttrykket på en scene. Utover dette er det også topp om du er blid og har en positiv innstilling til nye arbeidsoppgaver og utfordringer, og kan tilpasse deg en fleksibel arbeidstid.

Send en kort søknad og CV til info@bylarm.no merket med “praktikant” og hvilket område du ønsker å jobbe med.

Søknadsfrist 26. juni

by:Larm jobber for å være en likestilt og mangfoldig bransjefestival, både på scenen, i konferansen og i organisasjonen. Vi oppfordrer alle som tror de kan ha noe å bidra med til å søke.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt