Skip to content

by:Larm 2021: Artistene anbefaler

2021

Nå er det endelig klart for by:Larm igjen! Vi ønsker at by:Larm skal være en plass der også musikerne kan støtte og oppdage hverandre. Derfor har vi valgt ut noen spilleklare artister til anbefale andre by:Larm-aktuelle artister.

Har du ennå ikke bestemt deg for hva du skal se? Frykt ikke! Nå skal du få solide anbefalinger fra noen av våre fremste eksperter, nemlig artistene selv.

RAMBOW

Både som skuespiller og artist har Rambow allerede skapt en solid fanbase i en alder av 17 år. Sist fredag kåret P3 dessuten Rambow til vinneren av årets storslåtte Urørt-pris! Mens unggutten fra Furuset gjør seg klar til hele tre konserter denne uken, kommer han med en klar tilrådning.

Rambow anbefaler:

– Jeg anbefaler alle å sjekke ut storebrødrene mine Eddy & Zino! 💙💙💯 Også burde dere få med dere Mona Masrour, next up fra Sverige uten tvil!🌺

VILDE TUV

Tidligere i år slapp komponist og artist Vilde Tuv sitt andre album Melting Songs. Nå er det bare å glede seg til liveshow med enkvinnesorkesteret og masse blokkfløyte! Du kan også høre henne i samtale med programleder Torgny Amdam når hun er gjest i en liveinnspilling av TONOs podkast, Lage Musikk - fredag på by:Larm!

Vilde Tuv anbefaler:

– Jeg håper jeg får til å se KMRU på Hærværk! Field recordings/ambient med masse følelse og tilstedeværelse. Sykt fin musikk. Andre gøyaser jeg gleder meg til er Clarissa Connelly, L:U:N:A, Smerz, Erika De Casier, Niilas og Trym Søvdsnes.

LOKOY

Lokoy har det siste året velsignet både musikk-Norge og resten av verden med sine nytenkende produksjoner og indiepop-juveler, og forventninger til hva som blir det neste er skyhøye før konsertene på by:Larm. Få med deg hva som har falt i smak for 25-åringen det siste året.

Lokoy anbefaler:

Vilde Tuv - Har kun sett det nye showet hennes via instastories og det har bare gitt meg fomo. Vilde pusher alltid grenser så jeg er spent på hva hun gjør denne gangen.

Metteson - Han har jeg sett live, og det var urovekkende bra. Man legger merke til at han arbeider som teaterskuespiller, for damnnn for en stage presence!! Sist jeg så han ble jeg så hooked at jeg (ufrivillig) gikk rundt og sang på sangene fra settet i tre uker.

Niilas -Det som er deilig med Niilas sin musikk er at den gir deg rom for å tenke og å prosessere. Tror dette blir et bra show for alle å oppleve. Jeg fikk sett liveshowet hans i sommer, og jeg syntes det var berusende og emosjonelt.

Nothing Personal - dritflinke folk som lager helt koko tunes. Hvis du er bittelitt musikknerd er dette verdt å få med seg!

NEDJA

Den motebevisste artisten Nedja lager leken og sjelfull R&B som får snøen til å smelte.

Nedja anbefaler:

– Helt siden jeg hørte Mo Ayn sin låt «Fly» har jeg bumpet låtene hans. Digger spesielt flowen og gleder meg til å se han live!

GiddyGang er en gjeng utrolig dyktige musikere som jeg har mye respekt for, og som jeg har vært heldig å få jobbe med. Vet allerede at deres konserter blir kaos!

Jeg digger Erika de Casier! Har hørt på musikken hennes en stund, og syns hun har en unik sound med referanser til 90-tallet og sjangre utenfor tradisjonell R&B.

UR MONARCH

Bergens-baserte Tomine Berge aka ur Monarch lager særegen og gøyal popmusikk. Hennes første singel kom ut på starten av året og nå er hun endelig ute med debut-EPen pas une blague - i perfekt tid til årets største festival!

ur Monarch anbefaler:

Hannah Storm - dette blir så gøy!! hun er kjempeflink og synger nydelig, alle bør komme for 11/10 opplevelse.

Fijitrip - Simon er sinnsykt flink og jeg elsker viben på prosjektet! håper han spiller 'kill the game' live <3

Lokoy - så gigen hans på en festival i Bergen tidligere i år, det var skambra stemning! og limbo. vil gjøre det igjen.

Vi håper festivalhjertet er fylt til randen med inspirasjon og at tankeboblene med spørsmålstegn er blitt til snakkebobler med utropstegn! Du kan nå gå inn på artistsidene i by:Larm programmet og legge artistene til i ditt eget skreddersydde program.

Det er fremdeles ikke for sent å kjøpe billetter til årets festival!

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt