Skip to content

by:Larm Backstage: Møt Årets Stjerneskudd, Metteson!

2021
Metteson er en av de mest spennende artistene å følge med på om dagen, bli bedre kjent med han i sesongfinalen av by:Larm Backstage.

HØR EPISODEN HER

På lørdagen under by:Larm ble Norsk Tipping sin pris for Årets Stjerneskudd delt ut. I år var det Sverre Breivik, bedre kjent som Metteson som stakk av med seieren og premien på en halv million kroner. Juryens begrunnelse poengterer særlig Metteson som liveartist, og musikken hans beskrives som det du hører på når du lener hodet mot ruta i bilen og drømmer at du er med i en musikkvideo.

I den nyeste episoden av podcasten prøver vi å bli litt bedre kjent med både artisten Metteson og Sverre fra Moss. Hva inspirerer han, hva motiverer han, hvordan manøvrerer han seg i musikkbransjen, og hva skjer videre? Møt en av Norges mest spennende artister akkurat nå i sesongfinalen av by:Larm Backstage.

Dette er tiende og foreløpig siste episode av podcasten, men følg med i våre kanaler for hva som skjer videre! by:Larm Backstage er laget i samarbeid med Norsk Tipping, med tilskudd fra Fritt Ord.

Du kan høre alle episodene her, eller i din foretrukne podcast-spiller.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt