Skip to content

by:Larm x GramArt

2024
Foto: Grete Nygaard

Til årets by:Larm-konferanse presenterer GramArt tre sesjoner. Billetter til by:Larm finner du her!

GramArt er interesseorganisasjonen for næringsdrivende artister, musikere og utøvende studioprodusenter innen populærmusikken. De er Norges eldste og mest erfarne artistorganisasjon og gir deg hjelp til hele karrieren. GramArt er ledende innen musikkrelatert jus, deriblant opphavsrett, og medlemmene får benytte seg av dette gratis. De får også inkludert ulykkesforsikring, relevante medlemsfordeler, et stort nettverk og sosiale sammenkomster. Med et tydelig oppdrag for en begrenset kunstnergruppe, har de dessuten stor innflytelse på artistøkonomien gjennom forhandlingsutvalg og politisk påvirkning.

Money for nothing - en røverhistorie

De siste årene har Gerry Helders tjent millioner på andres musikkrettigheter, som han har utnyttet uten gyldige avtaler. Hvem er Helders? Hvordan kunne dette skje? Hva skal vi gjøre for å hindre slik kriminalitet?

DN-journalistene Eskil Engdal og Kjetil Sæter; advokat og daglig leder i GramArt, Marius Øvrebø-Engemoen tar praten!

Artistundersøkelsen - hvordan er livet som artist?

Hvordan tjener norske artister og musikere til livets opphold? Og hvordan har de det? GramArt og CreaTeME (Universitetet i Agder) har gjennomført Artistundersøkelsen , som gir svar på disse spørsmålene. Undersøkelsen presenteres på by:Larm og vil gi bransjeaktører og andre en pekepinn på hva de bør gjøre mer av, og hva de kan kutte ut.

Låtskriver- og artistprat med Jim Bergsted og Anneli Drecker

Jim Bergsted er låtskriver og holder seg mye i kulissene. Anneli Drecker er artist og gjester store scener, både solo og som vokalist for stjerner som A-HA. Hvordan samarbeider låtskrivere og artister om å få en låt ut til publikum? Hvordan jobber låtskriveren og hva tilfører artisten låta der ute på scenen?

GramArt og NOPA presenterer Jim Bergsted og Anneli Drecker i samtale med artist, låtskriver og produsent Hanne Hukkelberg på By:Larm-konferansen om få dager.

Gratis GramArt-medlemskap for årets by:Larm-artister og musikere

Alle artister og musikere som spiller på festivalen får gratis medlemsskap i GramArt ut året. Det blir arrangert en kontraktsworkshop etter festivalen og GramArt er alltid tilgjengelige for deg som trenger litt hjelp med kontrakter og andre utfordringer du måtte ha som artist. Les mer her!

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt