Skip to content

by:Larm x NOPA

2024
Foto: Frank Michaelsen / NOPA

På by:Larm presenteres tre sesjoner av NOPA , interesseorganisasjonen for opphavere til musikkverk. Billetter til by:Larm finner du her.

Hvordan tjene penger som produsent?

MØST og NOPA tar produsentpraten! Karen Nordbakk, Erlend Buflaten og Kristian Moen Vik aka Flatmate presenterer ulike inntektsstrømmer og måter å tjene penger på som musikkprodusent i Norge i 2024. Med utgangspunkt i noen caser, vil de synse og diskutere rundt avtaler og inntjening. Hvilke avtaler bør man ha på plass, og hvilke muligheter finnes det? Og ER det forskjell på lille Norge og det store utland? Dykk ned i produsentøkonomien sammen med oss!

Låtskriver- og artistprat med Jim Bergsted og Anneli Drecker

Jim Bergsted er låtskriver og holder seg mye i kulissene. Anneli Drecker er artist og gjester store scener, både solo og som vokalist for stjerner som A-HA. Hvordan samarbeider låtskrivere og artister om å få en låt ut til publikum? Hvordan jobber låtskriveren og hva tilfører artisten låta der ute på scenen?

NOPA og GramArt presenterer Jim Bergsted og Anneli Drecker i samtale med artist, låtskriver og produsent Hanne Hukkelberg på bylarm-konferansen om få dager.

Prisutdeling: NOPA-stipendet

NOPA-stipendet deles ut til unge låtskrivere som NOPA mener kommer til å prege norsk musikkliv fremover. Stipendet har blitt delt ut på by:Larm siden 2014 for å hedre nye talenter, og tidligere vinnere inkluderer artister som AURORA, Dagny, Sara Fjeldvær, Primz, Patrick Makosir og Phylis Ama Boateng.

Det deles ut to stipender på 30 000 kroner hver. Juryen består av fire komponister og tekstforfattere, som speiler bredden i populærmusikken og inkluderer både nye og gamle NOPA-medlemmer.

NOPA presenterer konserter på Ingensteds 12.9

NOPA er stolt over å bidra til at morgendagens headlinere får presentert musikken sin på by:Larm. 12. September presenterer NOPA scenen på Ingensteds, konserter fra Hiwá (NO), Jackie Mere (SE), Synne Sørgjerd (NO), Bargee (NO) & Charlie Skien (NO).

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt