Skip to content

De nominerte til Årets Stjerneskudd 2021

2021

Endelig er musikken tilbake på scenen og for mange er en plass i programmet på årets by:Larm, en seier i seg selv. Samtidig veit flere av årets artister at tittelen Årets Stjerneskudd og en solid pengepremie kan åpne opp nye muligheter og et nødvendig løft videre i karrieren. Nå er det klart hvilke tolv artister som kjemper om premien når en fagjury vil følge ekstra godt med på deres opptredener under årets festival.

Disse 12 artistene kan bli Årets Stjerneskudd og 500 000 kroner rikere: Metteson, GABIFUEGO, Victoria Nadine, Lokoy, Ash Olsen, Mo Ayn, Niilas , Darkowa, Jonathan Floyd, dragongirl, Blodkvalt og Rambow.

– I år har det vært litt utfordrende å velge ut de tolv nominerte til Årets Stjerneskudd etter halvannet år nesten helt uten live-konserter. Juryen er dog veldig fornøyde med listen over de nominerte, og gleder oss og er like spente som alle andre på å se hva de leverer live under årets by:Larm sier juryleder Malin Kulseth.

Norsk Tipping og by:Larm har de siste årene samarbeidet rundt denne utmerkelsen og deler visjonen om å gi de beste et løft, når bransjen selv har definert hvem som blir Årets Stjerneskudd.

Hvem kan vinne?

En sammensatt fagjury skal kåre vinneren etter gitte kriterier. Først og frem må artisten være norsk og spille på årets festival. Videre vil fagjuryen følge alle de aktuelle konsertene, når by:Larm fyller hovedstadens scener fra 30.9 - 2.10. 2021.
Det skal vektlegges om artisten har hatt en god oppbygging mot festivalen og om artisten har klart å engasjere publikum, presse, og fått buzz i sosiale medier.

Totalvurdering skal si noe om artistens posisjon og hvorvidt vinneren er rustet for et større gjennombrudd.

Juryen består av: Malin Kulseth, Claes Olsen, Yunus Daar, Mira Berggrav Refsum og Ksenia Petrova.

Årets Stjerneskudd deles ut lørdag 2. oktober på Sentrum Scene kl 22:30.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt