Skip to content

Dette er gjengen bak by:Larm 2023

2023
Administrasjonen for by:Larm 2023. Fra venstre: Sverre Eilertsen (booking), Pernille Tårnes (økonomi), Wanda Luedy (kommunikasjon), Joakim Haugland (kunstnerisk leder), Erik Egenes (internasjonalt program og presse), Guro Sollie Hansebakken (innhold og sosiale medier), Tonje Andersen (daglig leder), Martin Gaustad (sponsorer og partnere) og Olivia Voster (konferanse).

by:Larm styrker teamet i forkant av 2023-utgaven, med nye tilskudd både i administrasjonen og styret.

Årets utgave av by:Larm går av stabelen 14-16. september, og arbeidet med å lage den 26. utgaven av Nordens viktigste møteplass for musikkbransjen er i full gang. Nå har festivalen utvidet administrasjonen med to nye ansatte.

Olivia Voster kommer inn som ny konferanseansvarlig. Olivia har gått gradene i by:Larm-systemet, og hadde først studentstilling som artistvert i 2020 og 2021 før hun ble assisterende seminarprodusent i 2022. Olivia har studert Music Business Management ved Høgskolen i Innlandet, og har også bakgrunn som praktikant fra kulturseksjonen til det norske generalkonsulatet i New York. I tillegg til by:Larm-jobben, arbeider Olivia med kommunikasjon for Norske kulturarrangører.

Wanda Luedy kommer inn som ny kommunikasjonsansvarlig. Wanda har en bachelorgrad i prosjektledelse i kunst og kreativ næring fra Høyskolen Kristiania, og er ved siden av jobben i by:Larm prosjektleder for Katapult-programmet til MØST. Hun har tidligere jobbet i Vibbefanger, og var praktikant i kommunikasjonsavdelingen til by:Larm i 2019.

- Vi er veldig glade for å ha fått med oss Olivia og Wanda i by:Larm-gjengen. De har begge et stort hjerte for festivalen og god innsikt i hva som rører seg innen ny musikk og nye trender i musikkbransjen, sier daglig leder Tonje Andersen. - Det er bra for by:Larm å få nye unge hoder og ideer inn i festivalen, i kombinasjon med den erfaringen og kompetansen resten av administrasjonen besitter. Det er en engasjert og dyktig gjeng som skal lage by:Larm 2023, sier Tonje.

by:Larm har også nye tilskudd i styret, blant annet ny styreleder Limita Lunde. Limita overtok som styreleder i by:Larm etter Lauga Oskarsdóttir i slutten av 2022, og er til daglig jurist og partner i Bing Hodneland. Limita har flere års erfaring fra Oslos musikkliv, og har vært daglig leder for Parkteatret Scene og i managementet Little Big Sister. I tillegg kommer Kathrine Synnes Finnskog (tidl. direktør for Music Norway) og Yunus Daar (Nora Collective) inn som nye styremedlemmer.

Styret til by:Larm består for øvrig av Ivar Chelsom Vogt (USF Verftet), Wendi Pendeza Kazonza (GILT), Bjørn Rogstad (Universal Music) og Lauga Oskarsdóttir (Firda).

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt