Skip to content

Hvem blir årets stjerneskudd? // Kulturkirken Jakob 14.09 22:00

2024
Foto: Eirik Jakobsen

100 artister, 125 konserter, et stort musikkinteressert publikum og en samlet musikkbransje er klare for 3 dager med livsforlengende konsertøyeblikk og faglig påfyll.

Det summes og prates om den neste store, nye Sigrid eller Billie Eilish-øyeblikket eller hvem som står igjen som vinner. Hos publikum, bransjen men også av 500 000 kroner fra Norsk Tipping.

Et solid boost for karrieren og en plass i det gode selskap med tidligere vinnere som Girl in Red, Isah, Metteson, Jonas Benyoub og Swank Mami.

Samtlige av årets 100 by:Larm-artister har tenkt på disse pengene og bærer nok på drømmen om tittelen som Årets Stjerneskudd. En solid pengepremie og oppmerksomhet gir nye muligheter og et nødvendig løft videre i karrieren.

En samlet fagjury har jobbet tett mot årets musikalske høydepunkt i hovedstaden og kan i dag presentere 12 nominerte til Årets Stjerneskudd.

Her er artistene som kan bli Årets Stjerneskudd og 500 000 kroner rikere og som publikum bør stille seg i kø for å få med seg 12.-14. september.

Alvah

Anna Lille

Bargee

Kissimjau

Krokodiles

Randi Oline

ROSA FAENSKAP

SA_G

The Impossible Green

Tolou

ULD

Vettche

Vinneren vil bli annonsert under by:Larm i Kulturkirken Jakob, 14. september kl 22:00 og sitter igjen med en premie på 500.000 kr fra Norsk Tipping.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt