Skip to content

HiRO er årets startup-partner!

2023

HiRO er et nyoppstartet selskap i skjæringspunktet mellom teknologi og musikk, bestående av Silje Gabrielsen, Audun Sanderud og Mariko Rohde. Selskapet bringer med seg en spennende kombinasjon av lidenskap for musikk, historiefortelling og digital underholdning sammen med en solid bakgrunn innen teknologi.

HiRO er en høyttaler designet for å være skjermfri, og anerkjenner viktigheten av å begrense skjermtiden for barn i vår digitale tidsalder. Ved å kun fokusere på lyd oppmuntrer HiRO barn til å la seg engasjere av musikk og historier på en trygg måte. Selskapet er klar over teknologiens rolle i dagens samfunn og har som mål å utnytte den for å tilby meningsfull verdi til sine unge lyttere.

HiRO representerer en fremtid for barnevennlig teknologi. De ønsker ikke å skjerme barn fra den digitale verden, men heller veilede dem gjennom den, og fremme et sunt forhold til teknologi fra en tidlig alder.

- Det er selvsagt utrolig stas å bli årets Startup-partner og å få anerkjennelse av selveste by:Larm. Vi gleder oss veldig til å få muligheten til å presentere HiRO og å møte flere artister og fremtidige samarbeidspartnere i musikkbransjen, sier daglig leder og med-gründer Silje Gabrielsen.

Under årets by:Larm-konferanse vil HiRO gi en kort presentasjon av HiRO. Silje Gabrielsen vil også lede et panel om «Fysisk musikk i en digital verden», sammen med Fredrik Saroea fra Datarock og Daniel Haugen fra Universal. Moderator for dette panelet er Pål Bråtelund fra Sound Advice.

Det vil også være mulig å teste prototyper av høyttaleren under festivalen.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt