Skip to content

Johanna Alem fra Universal er Årets by:Larmer

2021
Årets by:Larm er i gang! Festivalen startet med utdelingen av den gjeve prisen Årets by:Larmer.

Johanna Alem fra Universal Music Norge er årets vinner av den gjeve prisen. Alem jobber som Head of Event and Promotion, og har særlig gjort seg bemerket det siste året som en av pådriverne bak programmet "Hev stemmen" på NRK.

– Årets by:Larmer har lagt ned en enorm innsats og vist mot ved å sette strukturell rasisme på dagsorden i norsk musikkbransje og i det norske samfunnet. Et samfunn som enda ikke har erkjent rasisme som et strukturelt problem. Årets by:Larmer sparker opp dører som burde stå på vidt gap, sier prisutdeler og styremedlem i by:Larm, Lauga Oskarsdóttir.

Det er styret i by:Larm som kårer prisvinneren av Årets by:Larmer, og utkåringen gjøres på fritt grunnlag. Tidligere vinnere av prisen er blant annet Geir Rakvaag i Dagsavisen, Hulen i Bergen og Kristin Winsents i NRK P13.

– Målet med prisen er å kaste lys på de blant oss som inspirerer andre, som viser spesiell innsatsvilje og pågangsmot, som er idealistiske og som aktivt fremmer norsk musikk, sier styreleder Monica Larsson i by:Larm.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Norsk Tipping
Comfort Hotel