Skip to content

Jonas Benyoub er Årets Stjerneskudd

2022
Foto: Haakon Paulsen

Oslo-rapperen Jonas Benyoub har gjestet Karpe-prosjektet Omar Sheriff, høstet store lovord og samarbeidet med en rekke av landets fremste artister. I kveld ble han 500 000 kr rikere da han mottok prisen Årets Stjerneskudd på by:Larm.

Med låta "BARAF/FAIRUZ" høstet Jonas Benyoub store lovord. Ellingsrud-rapperen sitt vers ble raskt omtalt som høydepunktet fra Omar Sheriff for mange. I etterkant har han sluppet debutalbumet "Zero Love", som gikk rett inn på topp 30 i Norge første uka. Fokussingelen "Mamma sa" debuterte på topp 50 i Norge og ble plukket ut til Ukas Låt på P3. I kveld var det Jonas Benyoub sin til å stå øverst når han ble kronet med tittelen Årets Stjerneskudd foran et fullsatt Sentrum Scene.

– De siste årene har Jonas etablert seg av de mest kredible rapperene i landet og som en solid låtskriver. Jonas har sluppet flere singler og samarbeidet med Tommy Tee, Lars Vaular, Dutty Dior og Yosef. Han har også jobbet med artister som Karpe, Unge Ferrari og Hkeem som låtskriver. Og dette er bare starten. Vi er overbevist om at annerkjenelsen og muligheten som ligger i prisen og premiepengene vil gjøre veien videre enda mer spennende. Vi gratulerer, sier Erik Egenes, presseansvarlig i by:larm.


– Prisen Årets Stjerneskudd 2022 skal være et løft for karrieren til en ung, lovende artist eller band. Norsk Tipping er stolte over å kunne gi Jonas Benyoub sjansen til å satse og være med å oppfylle artistens drømmer. Vi følger fjorårets vinner Metteson sin fantastiske reise og håper også årets pris kan være en anerkjennelse i bransjen, samt virke motiverende for Jonas og hans arbeid videre, sier Ingvild Skyberg i Norsk Tipping.

En sammensatt fagjury har kåret vinneren etter gitte kriterier. Først og fremst må artisten være norsk og spille på årets festival. Videre har fagjuryen fulgt alle de aktuelle konsertene.

Totalvurdering skal si noe om artistens posisjon og hvorvidt vinneren er rustet for et større gjennombrudd.

Juryen består av: Malin Kulseth, Claes Olsen, Yunus Daar, Mira Berggrav Refsum og Ksenia Petrova.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt