Skip to content

Kun på by:Larm: Møt Spotify og få siste nytt om strømmetrender

2024

Plattformen er helt avgjørende for å nå ut til publikum. Til by:Larm kommer Spotify for å snakke om trender, fremveksten av country og sjangeruavhengig lytting, og hva som skal til for å makse artistens muligheter i plattformen.

I år presenterer vi hele tre samtaler med Spotify og for aller først gang presenterer musikkstrømmetjenesten en live-serie. Med Fresh Finds Nordics, som skjer i Kulturkirken Jakob torsdag, 12. september fra kl. 20.00, har Spotify plukket fire artister til sin showcase. Møt norske Tolou og Kissimjau, danske Carlina de Place og svenske Izza Gara.

Du må ha festival/delegatpass, eller torsdagspass for å komme inn på konserten. Det selges også venuepass til Kulturkirken Jakob 12.9 om du kun vil delta på disse konsertene. Kjøp billett her!

Torsdag 12.september på Vulkan Arena

Kl.12.00 møter du Spotify’s Norwegian music editor, Jenny Thyrhaug og Spotify music editor Jacob Thorell, som sammen med artistene Kissimjau og Tolou vil ha en samtale om musikkintegritet, hvordan nye stemmer blir oppdaget på Spotify og initiativet Fresh Finds Nordics. Les mer om sesjonen her.

Kl.13.00 kommer Spotify's Editorial Lead Emma Vikström, Music Projects Lead og CMA taskforce member Sophia Olofsson og artisten Carina Dahl. De skal snakke om sjangeruavhengig lytting og countrymusikkens nye bølge. Les mer om sesjonen her.

Kl. 14.00 må du få med deg presentasjonen til Anton Lozinski, som er Nordic Artist og Label Partnership Manager. Han skal ta oss gjennom hvordan du bruker nedtellingssidene til Spotify og «Fans First» for å få en boost når en artist er aktuell med ny musikk. Les mer om sesjonen her.

For å komme inn på samtalene må du ha delegatpass. Vær tidlig ute – dette vil du ikke gå glipp av!

Se hele fagprogrammet HER

Og sikre deg delegatpass HER

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt