Skip to content

Masterchannel er Årets Startup-partner på by:Larm

2022
Masterchannel teamet

Masterchannel er valgt ut som Årets Startup-partner på by:Larm. Det norske musikkteknologi-selskapet har i løpet av de siste to årene utviklet en av verdens fremste tjenester for automatisk mastering av musikk. Så langt har tjenesten blitt brukt av tusenvis av artister fra rundt om i verden og fått tillit av anerkjente musikere og produsenter som Matoma, Ane Brun og Christian Ingebrigtsen.

- Masterchannel tilgjengeliggjør profesjonelle verktøy på en måte som demokratiserer musikkproduksjon. Ved å bruke AI på en unik måte, senker de terskelen for å lage ny musikk, og spesielt for mastering som ofte er komplisert og dyrt, sier Sigurd Reistad Klæva fra Forskingsparken, som sitter i Årets Startup-partner juryen.

- Det er veldig hyggelig å bli valgt ut som Årets Startup-partner på by:Larm-festivalen, da festivalen er internasjonalt anerkjent som et “hotspot” for det nye og spennende i den nordiske musikkindustrien, sier daglig leder og med-gründer i Masterchannel, Christian Ringstad Schultz. Christian nevner videre at selskapet er i vekst og at by:Larm er en perfekt arena for å tiltrekke seg enda flere talentfulle artister og potensielle partnere. Selskapet skal i tillegg ut å hente kapital i løpet av høsten hvor by:Larm er en god arena for å finne relevante investeringspartnere.

Under årets konferanse på by:Larm vil Masterchannel presentere sin løsning og videre planer, samt en paneldiskusjon om fremtidens ‘creator tools’ “Why the future of creator tools will shake up the music industry“. Her har de blant annet fått med seg Simen Fjeld, senior analytiker i Sony Music og produsent under aliaset Simon Field.

Under festivalen vil Masterchannel tilby tre gratis mastering-sessions eksklusivt for by:Larm-deltakere. Man kan benytte seg av tilbudet ved å lage en gratis konto på www.masterchannel.ai og bruke koden BYLARM_2022 etter endt masteringsesjon (koden er gyldig tom. 30. november 2022).

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt