Skip to content

Over tusen søknader har blitt til 12 demoartister

2024

Demojuryen har plukket ut Dancing the conga, Hiwá, KLIKK9, Markella, Mathias Angelhus, Molbo, naema, Randi Oline, Signe Dø og Snelle, Deponi og Rosa Faenskap til årets by:Larm. De to sistnevnte spiller som en del av by:Larm Black, festivalens rock og metal-satsning.


Hvert år samler by:Larm sentrale bransjekolleger, agenter og landets fremste talentspeidere for å lytte gjennom håpefulle musikalske søknader om en plass på plakaten til Nordens viktigste musikkfestival. Historien viser tydelig at juryen på 30 bransjeaktører gjør et utvalg som vil prege spillelistene og de større scenene i årene som kommer:

– Når jeg i en demojury skal bidra til å plukke ut artister er det det umiddelbare helhetsinntrykket som ligger til grunn for avgjørelsen som tas. I et landskap hvor veldig mange opererer med ganske like uttrykk er det de som tør å stikke seg ut i en positiv forstand som kjapt blir lagt merke til, sier Viljar Sæbbe som til vanlig jobber med booking i Trondheim og som er en av årets jurymedlemmer.

Ali Omar i Nora Collective stiller seg bak dette, og legger til: 

– Årets demoartister har virkelig imponert meg. Det er tydelig at det er mye talent der ute, og det har vært interessant å høre på de ulike sjangrene. Jeg tror vi vil se mer til av disse artistene fremover.

Sikre deg billetter til årets festival i dag!

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt