Skip to content

Randi Oline er Årets Stjerneskudd 2024

2024
Foto: Helge Brekke

Randi Oline har skrevet poesi, fortellinger og dagbok fra ung alder. I kveld skrev hun seg også inn i historien som vinner av Årets Stjerneskudd 2024.

Fortellerevnen hennes gjorde henne raskt bemerket i det norske visemiljøet, blant annet av Norsk Viseforum som gav henne artiststipend i 2023. I kveld ble hun tildelt prisen Årets Stjerneskudd og kr 500 000 fra Norsk Tipping til videre løft av en spennende karriere.

Randi Oline deler nå tittelen Årets Stjerneskudd med tidligere vinnere som Girl In Red, Sassy 009, Metteson, Isah, Jonas Benyoub og Swank Mami.


Randi Olines musikk tar utgangspunkt i den Norske visetradisjonen med organiske produksjoner og sangtekster på norsk hvor hun behandler sine egne indre og ytre erfaringer.


Etter en serie med populære TikTok-coverlåter gjennom 2023, og Beathovens versjon av hennes «Er dette til å overleve», satt Randi Oline fyr på Norge med den hudløse tolkningen sin av Cezinandos “Kristoffer Robin”. Videoen har i skrivende stund over 660 000 visninger og versjonen er brukt i over 8000 videoer på plattformen. To måneder etter videoen ble publisert slapp Randi en full innspilt versjon på Spotify og klatret til 1. plass på den norske hitlisten etter kun noen dager.


Nervepirrende juryarbeid

- Juryarbeidet har vært litt ekstra nervepirrende i år, for flertallet av årets by:Larm artister er veldig ferske. Også de tolv nominerte. Blant dem er det mange stjerner som har imponert på hver sine måter. Da juryen møttes tidligere i dag var det mye frem og tilbake mellom fire av de nominerte, men etter mye diskusjon og tre runder med hemmelig avstemning var vinneren klar.


Årets vinner har allerede funnet mange åpne dører, og siden det faktisk er opp til oss er juryen sikre på at vinneren har det som skal til for å sette både Norge og Brøttum på kartet. Årets Stjerneskudd er Randi Oline!, Sier Juryleder Malin Kulseth.


Økonomisk bidrag, anerkjennelsen fra bransjen og celebert selskap av tidligere vinnere.

– Prisen Årets Stjerneskudd 2024 skal være et skikkelig løft for en ung og lovende artist. Norsk Tipping er igjen stolte over å kunne gi Randi Oline sjansen til å satse ytterlige i en karriere som ser ut til å gå fort fremover. Vi håper et solid økonomisk bidrag og anerkjennelsen fra bransjen, vil virke motiverende og løfte Randi Oline i det videre arbeidet fremover, sier Pål Enger i Norsk Tipping.

Tidligere vinnere: Girl In Red, Sassy 009, Metteson, Isah, Jonas Benyoub og Swank Mami.


Juryen består av: Malin Kulseth (juryleder), Claes Olsen, Guro Furunes Pettersen, Mathias Vasbotn Remmereit, Mira Berggrav Refsum og Janne Monsen Tveit.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt