Skip to content

Søk på by:Larm Ung!

2023
Foto: Stian Eriksen

Drømmer du om å jobbe i musikkbransjen? Har du lyst til å arrangere festivaler og konserter? Har du lyst til å være lyd- eller lystekniker i fremtiden? Lurer du på hvordan man kan jobbe som manager eller bookingagent? Eller er du en artist som har lyst til å gjøre det meste selv? Nå kan du søke by:Larm Ung 2023!

by:Larm Ung arrangeres for femte gang 14. - 16. september 2023, og retter seg mot musikkinteresserte ungdommer som vil lære mer om musikkbransjen. Som deltaker vil du få:

  • Tilgang til konferansen
  • Fagprogram til deg som by:Larm Ung deltager
  • Konserter med fri aldersgrense
  • Flere sosiale aktiviteter hvor du kan møte profesjonelle artister og aktører i musikkbransjen, og møte andre likesinnede ungdommer.

For å kvalifisere til programmet må du være mellom 15 og 20 år gammel, være over gjennomsnittet interessert i musikk og bo i Oslo og omegn, slik at du kan reise hjem på kvelden. Dersom du bor andre steder i landet og er under 18 år må du bo hos noen som tar ansvar for deg, for eksempel en slektning e.l. som kan bekrefte at du drar hjem etter at programmet er ferdig.

Vi lyser ut 20 plasser til by:Larm Ung 2023. by:Larm Ung-programmet er gratis for deltakerne som blir plukket ut til å være med.

Søk by:Larm Ung her før 26. juli!

By:Larm Ung presenteres av by:Larm, Musikkontoret MØST, Volt, AKKS og Rockslo.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt