Skip to content

Bli frivillig på årets by:Larm!

2023
Foto: Ingrid Slettemoen

Vi er avhengige av entusiastiske frivillige for å få by:Larm til å skje hvert år. Ved å melde deg som frivillig vil du få et innblikk i hvordan festivalen og musikkbransjen fungerer fra innsiden, møte nye mennesker, oppdage ny musikk og sist men ikke minst tilegne deg verdifull erfaring.

Fordeler med å være frivillig på by:Larm
Jobbe to skift = Tilgang til by:Larm konferanse og festival
Frivilliggenser
Et gratis måltid per skift
God arbeidserfaring og attest
Nye venner og mye moro!

REGISTRER DEG HER FOR Å VÆRE FRIVILLIG

For å kvalifisere som frivillig må du være minst 18 år før festivalstart, og du må kunne jobbe et visst antall timer (to skift). Til gjengjeld får du tilgang til alle konserter og seminarer under by:Larm. Det er bare et visst antall plasser innen hvert område, så jo tidligere du søker, jo mer sannsynlig er det at du vil kunne jobbe med det du ønsker. Hvis du vil bli med i vårt fototeam - husk å legge til en lenke til porteføljen din.

Det er mange forskjellige områder hvor vi trenger hjelp fra frivillige:

Bytting av billett til bånd
Dette er publikums første møte med festivalen. Din jobb er å skanne folks billetter, sjekke ID-en deres og gi dem riktig armbånd.

Delegatinnsjekk
Delegatinnsjekken åpner dagen før festival og er åpen under konferansen. Du sjekker inn både frivillige og delegater, og deler ut pass og annen nødvendig info.

Seminarvert
Som seminarvert vil du bidra til at konferansen går som den skal. Dette innebærer å være tilstede under sesjonene, justere mikrofoner, dele ut navnelapper, vann til foredragsholdere osv. Du må også sjekke at delegatene har pass ved inngangen.

Foto
Hvis du er dyktig med kamera, er dette posisjonen for deg. Vi trenger fotografer til å dekke konserter, konferansen og den gode publikumsstemningen. Vennligst legg ved link til porteføljen din i søknaden.

Diverse
Vet du ikke hva du vil gjøre, men er ivrig etter å jobbe? Velg dette alternativet! Vi elsker folk som er ivrige etter å jobbe, og vil sette deg opp der du er mest nødvendig.

SØK STUDENTSTILLING SOM ARTISTVERT

Er du student og ønsker deg litt mer ansvar enn en "vanlig frivillig"? Som artistvert på by:Larm er du ansvarlig for artister ved en scene, og du er fungerende kontaktperson mellom scene, artist og booking. Du passer på at artistene har det de skal og har det bra under sitt besøk i Oslo. Arbeidstiden er fra torsdag 14. september, til og med lørdag 16. september, dag og kveldstid.

SØK OM Å VÆRE ARTISTVERT HER

Spørsmål? Send en mail til info(at)bylarm.no

Det er viktig at du er sikker på at du kan jobbe 14.-16. september. Hvis du finner ut etter du har søkt at du ikke kan komme, er det viktig at du gir oss beskjed ved første anledning. Dette er fordi at når du først har registrert deg, regner vi deg med i gjennomføringen av årets festival. Instruksjoner vil bli gitt, og alt vil bli forklart når du møter opp til ditt første skift. Vi ser frem til å ha deg med på laget vårt!

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt