Skip to content

Trender og utvikling vil prege høstens viktigste fagprogram

2024

Som den viktigste møteplassen for hele bredden av den nordiske musikkbransjen, har ikke by:Larm kun et overordnet tema. Som alltid er det de siste trender og utvikling innen alle deler av bransjen som vil stå på programmet. Og ikke minst: se inn i glasskulen for fremtiden. Og den er ikke krystallklar… 

Likevel er det klart at vi ser noen problemstillinger som kommer til å prege årets konferanse, og som helt sikkert vil bli “the talk of the town” i september-Oslo. Vi kommer ikke unna livesektoren, hvor billettsalg i dyrtid og festival-oppkjøp er hete poteter. Vi skal zoome ut litt og få et større perspektiv på livesektoren, når den nylig pensjonerte arrangør-nestoren Rune Lem takkes av med en egen Q&A, etter over 50 år i gamet (og tro til tjenesten) og med Kongens fortjenestemedalje hengende på brystet.

Mange fikk også med seg saken om manageren og plateselskapsdirektøren Gerard «Gerry» Helders i Dagens Næringsliv (les her) før påske. Gravejournalistene i DN har nok en gang gjort et musikkbransje-scoop.  Vi gjester journalistene bak saken, i samarbeid med GramArt, for å gå gjennom saken og å diskutere konsekvensene av den.

Publikumsvaner og kjøpsdata fra den store kilden

Julius Bjørneboe, Sales Director i  Ticketmaster Norge, har jobbet tett med norsk livebransjen i over 10 år, og til by:Larm skal han dele siste nytt! I august vil Ticketmaster Norge kjøre ut en undersøkelse til en million norske publikummere. Denne undersøkelsen, kombinert med Ticketmasters kjøpsdata, kommer til å fortelle oss litt om hva vi kan forvente det neste året. Hva tenker egentlig det norske publikummet om live nå og fremover?

  • Det norske livemarkedet - statusprat!
  • Ticketmaster: Live er livet vol.3
  • Gramart: Money for noting - en røverhistorie
  • Q & A med Rune Lem


Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt