Skip to content

Vi møtes i «dumpa» i Brenneriveien

2024
Foto: Theo Høiseth

I år får publikum en smakebit av hvordan festivalen vil breie seg ut langs Akerselva de neste årene når samtlige byggeprosjekter blir ferdige. Festivalen kaller årets festivalsentrum «dumpa», som vil bli et mer intimt festivalområde i Brenneriveien med nye scener inne og ute.

To nye scener i Brenneriveien

by:Larm har tradisjon for å bruke eksisterende klubber og venuer, noe vi tar med oss videre i det nye festivalområdet. I tillegg til scenene på Blå, Ingensteds og Indigo som publikum allerede kjenner til, blir det i år nye scener på uteserveringen til Blå, i andreetasjelokalet Himmel og et utvidet område omkring alt dette.

Dette er vårt første steg i etableringen av et nytt festivalområde som vi til nå har kalt "dumpa" i Brenneriveien. I tillegg til området i Brenneriveien vil man også i år kunne merke by:Larm-stemningen i andre deler av Oslo sentrum.

Vi er også veldig glade for å en unik kveld på Rockefeller med Distrikt, rock og metal på Pokalen og Vulkan Arena, fullt program i staselige Kulturkirken Jakob og på undergrunnsperla Revolver. I tillegg til en dag på Sentrum Scene i samarbeid med All Things Live, hvor blant annet Briskeby returnerer til by:Larm, 26 år siden sin debut på nettopp by:Larm-scenen, deler daglig leder Erik Egenes.

Over 90 artister fra hele verden er klare for å bli oppdaget på by:Larm, og vi er klare for å ta temperaturen på debattene som rører seg i musikkbransjen. Vi gleder oss enormt til å kunne ønske publikum og delegater velkommen til by:Larm 12.-14. september!

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt