Skip to content

Vil du jobbe med by:Larm 2024?

2024
Foto: Thomas Kjøndal

BLI FRIVILLIG PÅ BY:LARM 2024

Vi er avhengige av entusiastiske frivillige for å få by:Larm til å skje hvert år. Ved å melde deg som frivillig vil du få et innblikk i hvordan festivalen og musikkbransjen fungerer fra innsiden, møte nye mennesker, oppdage ny musikk og sist men ikke minst tilegne deg verdifull erfaring.

Fordeler med å være frivillig på by:Larm:

  • Jobbe to skift = Tilgang til by:Larm konferanse og festival
  • Frivilliggenser
  • Et gratis måltid per skift
  • God arbeidserfaring og attest (hvis ønsket)

REGISTRER DEG HER FOR Å VÆRE FRIVILLIG

For å kvalifisere som frivillig må du være minst 18 år før festivalstart, og du må kunne jobbe et visst antall timer (to skift). Til gjengjeld får du tilgang til alle konserter og seminarer under by:Larm. Det er bare et visst antall plasser innenfor hver avdeling, så jo tidligere du søker, jo mer sannsynlig er det at du vil kunne jobbe med det du ønsker.

Det er mange forskjellige områder hvor vi trenger hjelp fra frivillige:

Bytting av billett til bånd
Dette er publikums første møte med festivalen. Din jobb er å skanne folks billetter, sjekke ID-en deres og gi dem riktig armbånd.

Delegatinnsjekk
Delegatinnsjekken åpner dagen før festivalen og er åpen under konferansen. Du sjekker inn både frivillige og delegater, og deler ut pass og annen nødvendig info.

Seminarvert
Som seminarvert vil du bidra til at konferansen går som den skal. Dette innebærer å være tilstede under sesjonene, justere mikrofoner, dele ut navnelapper, vann til foredragsholdere osv. Du må også sjekke at delegatene har pass ved inngangen.

Diverse
Vet du ikke hva du vil gjøre, men er ivrig etter å jobbe? Velg dette alternativet! Vi elsker folk som er ivrige etter å jobbe, og vil sette deg opp der du er mest nødvendig.

Fotograf

Å arbeide som fotograf under festivalen handler om å fange de beste øyeblikkene både på scenen og blant publikum. Vi trenger noen som jobber raskt og kreativt for å dokumentere den unike stemningen. Du vil få mulighet til å ta bilder av de nye stjerneskuddene under festivalen og at bildene blir brukt i en rekke medier. Søk her

SØK STUDENTSTILLING SOM ARTISTVERT

Er du student og ønsker deg litt mer ansvar enn en "vanlig frivillig"? Som artistvert på by:Larm er du ansvarlig for artister ved en scene, og du er fungerende kontaktperson mellom scene, artist og booking. Du passer på at artistene har det de skal og har det bra under sitt besøk i Oslo. Arbeidstiden er fra torsdag 12. september, til og med lørdag 14. september, dag og kveldstid.

SØK OM Å VÆRE ARTISTVERT HER

SØK STUDENTSTILLING SOM KOMMUNIKASJONSASSISTENT

Er du god på innholdsproduksjon og sosiale medier? Som kommunikasjonsassistent vil du være kommunikasjonsavdelingen i by:Larm sin stemme utad. Du vil bistå med å filme og redigere innhold til våre plattformer, samt ad hoc oppgaver. Når du ikke har oppgaver står du fritt til å delta på konferansene og festivalen som du ønsker. Arbeidstidene vil variere hele uke 37, dag og kveldstid.

SØK OM Å VÆRE KOMMUNIKASJONSASSISTENT HER

SØK STUDENTSTILLING SOM SEMINAR PRODUSENT-ASSISTENT

Som seminar produsent-assistent sørger du for at konferansen går som den skal og har ansvar for seminarvertene. Dette innebærer å bistå konferanseproduksjonen med organisering og forberedelser, i tillegg å ta imot paneldeltakere, brife og følge dem opp under avviklingen av årets konferanseprogram. Arbeidstidene er fra mandag 9. september, til og med fredag 13. September. Dagtid.

SØK OM Å VÆRE SEMINAR PRODUSENT-ASSISTENT

Spørsmål? Send en mail til eirin@bylarm.no

Det er viktig at du er sikker på at du kan jobbe 12.-14. september. Hvis du finner ut etter du har søkt at du ikke kan komme, er det viktig at du gir oss beskjed ved første anledning. Dette er fordi at når du først har registrert deg, regner vi deg med i gjennomføringen av årets festival. Instruksjoner vil bli gitt, og alt vil bli forklart når du møter opp til ditt første skift. Vi ser frem til å ha deg med på laget vårt!

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt