Vil du bli vår nye markedssjef?

April 27 2021

Vi søker deg som kan vise til gode resultater i tidligere jobber, tenker nytt og er i front. Du skal lede og utvikle by:Larm sin markedsføring, kontakt med publikum og dialog på sosiale medier.

Vi kan tilby en spennende stilling med stor fleksibilitet. Stillingen passer for deg som er ambisiøs og hardtarbeidende, liker å ha flere jern i ilden og ønsker å kombinere en mellomlederstilling med andre jobber eller freelancer-tilværelse. Du må kunne jobbe selvstendig, men samtidig fungere godt i team med et felles mål: Lage tidenes beste festival. by:Larm er ikke bare et springbrett for nye artister, mange andre har gjennom tiden startet sin karriere i by:Larm. Selv om vi gjerne vil ha deg med over lengre tid, så er by:Larm en unik mulighet til å utvide ditt nettverk, få ny kunnskap og god innsikt i musikk- og kulturbransjen.

Stillingen utgjør ca. 50% stilling i 5 måneder (100% i september). Selv om vi primært trenger et markedsførerhode er det mulighet for å inngå i andre prosjekter, så stillingen blir utvidet til nærmere 100%. Det er også muligheter for forlengelse av oppdraget. Når vi får lov til å være på kontoret igjen får du egen plass i vårt kontor på Vulkan i Oslo. Honorar etter avtale.

Send en e-post til mina@bylarm.no med emnefelt “Søknad markedssjef” med CV og motivasjon for stillingen.
Søknadsfrist 10. mai, oppstart snarest.

Arbeidsoppgaver:

 • Lede arbeidet med å utvikle innhold og kampanjer for by:Larms sosiale medier og øvrige digitale flater
 • Drifte nettsiden vår (bylarm.no) og ansvarlig for nyhetsbrev (Mailchimp)
 • Lese og bruke statistikk til å utforme målrettet innhold
 • Samarbeide tett med by:Larms sponsorer og partnere både i Norge og i utlandet
 • Ansvarlig for markedsbudsjett, arkiv og aftermovie

  Det er et stort pluss om du har grunnleggende kunnskaper i Photoshop, Premiere (eller andre videoredigeringsprogram), Business Manager, og Google Analytics, men det er ikke avgjørende.

  Personlige egenskaper:

 • Du er kreativ, motivert, nysgjerrig og åpen
 • Interessert i å produsere variert og kreativt innhold
 • Ser utfordringer som muligheter
 • Du er interessert i kultur, musikk og samfunnet
 • Fordel om du har et godt visuelt øye og en skarp penn (norsk og engelsk)

  by:Larm jobber for å være en mangfoldig og likestilt festival. Vi oppfordrer unge og personer med flerkulturell bakgrunn til å søke.

 • by:Larm er den viktigste møteplassen for nordisk musikkbransje. by:Larm ble fra 1998 avholdt i ulike norske byer, frem til by:Larm etablerte seg fast i Oslo i 2008.

  by:Larm består av to deler; en festival og en konferanse. Konferansen er en møteplass for norsk og internasjonal musikkbransje. En serie av foredrag, seminarer og debatter på dagtid, og festival på kveldstid som er åpen for publikum. Vårt hovedfokus er å presentere nye talenter som står ovenfor et gjennombrudd, enten i hjemlandet eller internasjonalt. I 2021 avholdes by:Larm 30.09-02.10 i Oslo.