by:Larm UNG

October 23 2019

Nå kan du søke by:Larm UNG 2020

Drømmer du om å jobbe i musikkbransjen? Har du lyst til å arrangere festivaler og konserter? Har du lyst til å være lyd- eller lystekniker i fremtiden? Lurer du på hvordan man kan jobbe som manager eller bookingagent? Eller er du en artist som har lyst til å gjøre det meste selv?

by:Larm Ung arrangeres for andre gang 27. februar – 29. februar 2020, og retter seg mot musikkinteresserte ungdommer som vil lære mer om musikkbransjen. Som deltaker vil du få tilgang til konferansen, konserter med fri aldersgrense og flere sosiale aktiviteter hvor du kan møte profesjonelle artister og aktører i musikkbransjen, og møte andre likesinnede ungdommer.

For å kvalifisere til programmet må du være mellom 15 og 20 år gammel, være over gjennomsnittet interessert i musikk og bo i Oslo og omegn, slik at du kan reise hjem på kvelden. Dersom du bor andre steder i landet og er under 18 år må du bo hos noen som tar ansvar for deg, for eksempel en slektning e.l. som kan bekrefte at du drar hjem etter at programmet er ferdig.
25 søkere som velges ut vil i 2020 få dette tilbudet gratis.

by:Larm Ung er et samarbeid mellom AKKS Oslo, Aktivitetshuset VOLT, ROCKSLO, MØST og by:Larm.

Synes du dette høres spennende ut? Søk om å bli med her!
Søknadsfrist mandag 11. november