Jan Erik Haglund

February 28 2018

NEMAA/Igloo Management, Nestleder/CEO

Jan Erik Haglund er nestleder i NEMAA ( Norwegian Entertainment Managers & Agent Association) Han er daglig leder i Igloo management og rådgiver i ORDO Rights management. Han har over 25 års erfaring i musikkbransjen og har tidligere vært leder for rådgivende/juridisk avdeling i GramArt og daglig leder for GramArt fra 1999 til 2003. Jan Erik har innehatt en rekke styreverv gjennom årene som i GRAMO, Music Export Norway, RIO. samt i private firmaer innen musikkbransjen.  

Fra 2003 til 2009 daglig leder for Unit Management og fra 2010 til d.d daglig leder i  Igloo management og business manager i ORDO Rights Management fra 2016 til d.d Har vært manager og rådgiver for  artister som Lene Marlin, Morten Abel, Briskeby,Turboneger,Marit Larsen, Rein Alexander, Silje Nergaard, Helene Bøksle, Bertine Zetlitz og Margaret Berger.

Jan Erik har spesialisert seg på business-delen av bransjen (kontrakter og pengestrømmer) og forhandler alle typer avtaler innen musikkbransjen, det være seg platekontrakter, forlagsavtaler, booking, TV, produksjon, reklame, sponsorship mm, for en rekke klienter. I tillegg bistår han utøvere og produsenter med å inndrive diverse vederlag i Europa, og gjennomgår avregninger fra plateselskaper og forleggere, på vegne av artister og produsenter.