Skip to content
Artist

ENTER

2021
Concerts
About

ENTER has had a dozen parties on the east side of Oslo this summer. Now they will play at Hærverk, represented by DJ Spytt, Eksmpler, Netverker and Gen Teko.

They play tekno, tribe and trance, and have been criticized for playing way too fast.


“Musikk er en av grunnene til at det går lukt i helvete. Hver gang jeg hører på musikk følte jeg at jeg måtte gi opp alt. Det er mulig musikk kan få en til å føle «tilhørighet» eller at man «løser opp grensene» mellom «seg selv og verden», «seg selv og flokken» eller dritt som det, men spør du meg så er folk som hopper opp og ned til emansipasjonsrytmene det farligste som finnes.

Den som hører på musikk «glemmer» plutselig det uunngåelige faktum at han er dønn alene og at han alltid kommer til å være det. Han blir plutselig «enig» med omgivelsene sine, og det er en motbydelig og farlig følelse. Han lever et par øyeblikk i troen på at man «mister opplevelsen av selvet» og at forandring fryder. Musikk dikterer tilstanden min, og det suger. Det er den samme idiotien som hefter ved musikk som ved massesuggesjon eller opptøyer. Det verste i musikken er all den jævla repetisjonen. Jeg hater ideen om å la seg rive med.”

- Macht om trancedritten kidsa digger

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm