Skip to content
Talk

Fremtidsutsiktene til arrangør-Norge

2024
About

Sjefanalytiker i Virke spår fremtiden:

  • Vi har blitt rikere, og har fått rikere liv. Kultur og opplevelser har blitt viet en økende andel av en stadig voksende lommebok. Hva er utsiktene for lommebøkene til norske publikummere?
  • Det er trangt om plassen (i hvert fall blant arrangørene). Den økte etterspørselen fra publikum har bare blitt overgått av økningen i nye festivaler. Hvor finner vi balansen?
  • Vil de engang komme, neste sommer? Våre prognoser for publikums- og inntektsutvikling for konsert- og festivalmarkedet.
  • (Encore) Digitale dilemmaer. Hva skjer når vår uslokkelige tørst etter musikkopplevelser møter en utømmelig kilde av digitale produksjoner? (Og kan vi reddes av digitale crew?)

Runar Wiksnes er sjefanalytiker i Virke. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fordypning i makroøkonomi og økonometri. Han lager og deler innsikt til Virkes medlemmer, råd og utvalg om hvordan konjunkturer, teknologi og vedtatt og planlagt politikk påvirker norsk næringsliv. Han er ansvarlig for Virkes Kulturutsikter, med prognoser for publikums- og inntektsutviklingen til publikumsopplevelser i Norge.

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt