11 nye artister – 3 nye konferanseposter

November 28 2018

Artistslipp

Februar er nærmere enn du tror, og by:Larm fortsetter å booke kremen av nye norske og internasjonale band frem mot festivalen. Sibiir, Lil Halima og Bokassa returnerer til oss, hvorav sistnevnte blir med Metallica på turné rett etter de spiller på by:Larm. Samtidig kommer hyperaktuelle Emma Steinbakken (avbildet), SVAL og Bendik Giske, alle spydspisser i den norske musikkfloraen for tiden. Sverige serverer mye godt om dagen, så vi føler oss heldige som har fått tak i Becky & The Birds og Linn-Koch Emmery fra over grensa, sammen med britiske FLOHIO.

Alle artister fra dagens slipp:
Becky & The Birds (SE)
Bendik Giske
Chris Abolade
Emma Steinbakken
FLOHIO (UK)
Lil Halima
Linn-Koch Emmery (SE)
SVAL
Attan (by:Larm Black)
Bokassa (by:Larm Black)
Sibiir (by:Larm Black)

Foto: akam1k3

Konferanseslipp

Klubbøkonomi fra A til Å
Presentert av Norske Konsertarrangører
Mange musikkscener sliter i dag med økonomien og flere kjente scener måtte i 2018 stenge dørene. Hvordan kan eiere, styret, administrasjonen og ansatte bidra til en sunn og bærekraftig klubbøkonomi som legger til rette for langsiktig drift? Stine Mari Røverdatter tar for seg klubbøkonomi fra A-Å.

Nøkkelen til god konsertproduksjon
Presentert av Norske Konsertarrangører (NKA) og Musikkutstyrsordningen (MUO)
Hvilke faktorer spiller inn på en god og profesjonell konsertproduksjon? Kim K. Osmundsvaag vil trekke inn eksempler fra tidligere produksjoner for å synliggjøre aktuelle problemstillinger fra hele produksjonsprosessen, med fokus på planlegging og gjennomføring, godt lederskap, og kommunikasjon. Her får du svar på hvordan man driver prosjektet frem og avvikler det på en vellykket måte for alle involverte, på, bak og foran scenen.

Hvordan håndtere terror?
Q&A med Kløkt
Hvordan skal arrangementsbransjen forholde seg til manglende nasjonale retningslinjer for terrorsikring av arrangementer? Vi hører fra ulike arrangører hvordan de har jobbet med terrorsikring av sitt arrangement, og tar diskusjonen rundt hvordan arrangementsbransjen skal forholde seg til de manglende nasjonale retningslinjene for terrorsikring av arrangementer.