Artister og konferanseholdere plassert på tid og sted

January 31 2019

Planlegg by:Larm 2019 med et stort konferanse- og artistslipp

Det er på tide å legge en slagplan! Nå kan du endelig fikse et skreddersydd program kun basert på deg og dine preferanser. Jobber du i management? Filtrer sesjonene i konferanseprogrammet til Management, og du får opp konferansesesjonene som er anbefalt for akkurat management. Med våre ulike filtreringstags peker vi deg litt i riktig retning blant våre (snart) 74 sesjoner. Er du bare ute etter å se artister som er valgt ut av by:Larms jury? Filtrer på Jury’s selection. Flere filtreringsalternativer kommer.

I dag har vi lagt til 21 nye konferanseposter, med brennheite temaer som falske streamingtall, klubbdøden og sync.
Se hele konferanseprogrammet vårt her. I år har vi også spennende ting som foregår på dagtid på lørdagen, men akkurat dét holder vi litt hemmelig et par dager til.

Artistprogrammet vårt nærmer seg også fullendt. I dag slipper vi åtte nye artister, og sammen med resten av lineupen vår, er det plassert på tid og sted. Dette slippet er en vennlig påminnelse om at usedvanlig spennende ting skjer på by:Larm. To av de mest aktuelle svenske hiphop acts om dagen; Guleed og Ozzy, kommer, vi har frisk rock fra Bergensbandet Romskip, og ikke minst Little Jinder som avslutter lørdagen på Revolver. Totalt slipper vi følgende artister i dag:

Employed to Serve (UK) – by:Larm Black
Guleed (SE)
Karina (FI)
Little Jinder (SE)
Otta (UK)
Ozzy (SE)
Romskip
TAN (DK)

Last ned appen by:Larm Festival, så har du hele programmet i lomma!

iOS
Android


DAGSPASS: Torsdag
DAGSPASS: Fredag
DAGSPASS: Lørdag