Nora Collective er Årets by:Larmer

June 17 2020

Årets by:Larmer er en årlig pris som deles ut til en person som stikker seg ut i mengden og utmerket seg for i musikkens tjeneste.

Prisen kåres av styret i by:Larm på fritt grunnlag, og ønsker å hedre kollegaer som har vist spesiell innsatsvilje og pågangsmot, høy grad av idealisme og som jobber aktivt for å fremme norsk musikk.

Årets by:Larmere er et godt eksempel på en bevegelse som har lykkes på tross av og ikke på grunn av den etablerte musikkbransjen. De er et eksempel på hva som skjer når nye viktige stemmer får plass. Eller i dette tilfellet – tar plass.

Årets by:Larmere har åpnet opp norsk musikkbransje og tatt den mange steg fremover. De har gjort norsk musikk relevant for yngre målgruppe som frem til da har ligget under radaren til en for konservativ norsk musikkbransje.

Årets by:Larmere har siden de ble opprettet i 2013 sluppet til stemmer ingen andre ville slippe til eller kjente til, og endret norsk musikkbransje til det bedre – for alltid. Mer inkluderende, mer variert, mer balansert, mer rettferdig og dermed mer relevant for nye generasjoner musikkelskere.

Årets by:Larmere startet som en gjeng kompiser med ulik bakgrunn som hadde jobbet hver for seg på ulike steder, i ulike roller. De delte den samme kjærligheten for den samme musikken Med tro, dedikasjon, hardt arbeid og stamina har de vist den etablerte bransjen hvor veien videre må gå.

Vi har mye å takk årets by:Larmere for.

Gjengen som dyrket frem artister som Phil T Rich (etterhvert Arif), Unge Ferrari, Philip Emilio og nå i senere tid Kapteinen og stjerna som snart skal spille for oss her, Musti – i tillegg til produsentene Axxe, Filip og Kastel.

Årets by:Larmere er Nora Collective!