Dansk artistslipp

November 06 2018

Fire demoband til by:Larm

Det er med stor glede å endelig annonsere by:Larm 2019s danske demoband. Disse artistene har blitt håndplukket av en kvalitativ jury med målet om å finne de beste fremadstormende danske acts. Samtidig er de valgt ut på bakgrunn av musikalsk kvalitet på tvers av sjangre.

Den Aarhus-baserte hiphop-gruppen MONTI er én av fire utvalgte juryen mener er lyden av 2019. De har allerede spilt SPOT og Roskilde, men skal nå representere den danske sound i Oslo 28. februar – 2. mars 2019. Sammen med MONTI skal også Motorique ta oss med inn i deres energiske univers med deres såkalte tropi-kraut-sound. Roxy Jules gjester også Oslo-festivalen på nyåret og skal vi tro hypen rett, vil vi bergtas av hennes støyete sound og fascinerende vokal. Nykommeren Selma Judith har fått gode tilbakemeldinger på bakgrunn av hennes debutlåt «Kind of Lonely», hvorav låten alene gjør oss veldig klare for å se henne live.

I år var Farveblind og Marshall Cecil en del av den danske jurys utvalgte band på by:Larm. 2019-juryen har bestått av Louis Tvede (Universal Music), Allan Skov (Friendly PR), Vincent Dreyer (Sony Music) og Gustav Foss (Friendly PR).

Avbildet: Monti