En hyllest til Mono

November 23 2018

Feir den legendariske konsertscenen 11. desember med oss!

Etter drøye 17 år er Mono snart historie – en legendarisk klubb som har gitt både store og små opplevelser til Oslos musikkpublikum. I den forbindelse hyller by:Larm og Popsenteret denne hjørnestensklubben i norsk musikk med en konsertkveld og samtale i Monos ånd. Om løvetannen som presset seg opp gjennom Youngstorgets grå asfalt. Om katastrofale konserter og magiske øyeblikk. Og om de mange artistene og banda som i ettertid kan virke for store for denne intime klubben og en prat om den mye omtalte klubbdøden. Er den reell eller er det noen som dør og andre som vokser opp i ny form?

Vi inviterer til mingling, røverhistorier og et fruktbart program:

18:00 – Dørene åpnes

18.30- 19.00: HEMMELIG GIG #1
En av Juryens Utvalgte spiller kveldens første konsert. Få en forsmak på by:Larm med lyden av 2019 med disse ferske kritikeryndlingene.

19.30 – 20.45: Q&A v/ Popsenteret
Mellom konsertene slår Popsenterets kunstneriske leder Paal Ritter Schjerven av en prat om denne hjørnestensklubben med to sentrale skikkelser i Monos liv, gründer Runar Skjerven Eggesvik, MONO-sjef HC, samt en som har sett klubben fra sidelinjen, musikksjef i P13 Kristin Winsents. Det dukker også opp en artist som kan takke Mono for sine første erfaringer på Mono

21.15 – 21.45: HEMMELIG GIG #2
Norges kanskje beste liveband, men hvem kan det være? Vel, de spilte her under by:Larm i 2010, men spiller nå sin siste Mono-konsert.

Pris: Betal hva du vil, alle inntekter går uavkortet til Erlik-stiftelsen.