Fantasy Music Manager x by:Larm

December 17 2018

Fantasy Music Manager gjør by:Larm til et spill

Når by:Larm går av stabelen 28. februar – 2. mars 2019 kan du signere artistene som opptrer der til ditt eget management i det nye spillet Fantasy Music Manager. Hvordan artistene gjør det på festivalen avgjør hvordan du gjør det i spillet. Spillet har flere norske artister på eiersiden og har sin første offentlige betalansering på by:Larm. Fullversjonen ventes høsten 2019.

by:Larm er Nordens største bransjefestival og arrangeres i Oslo. Dit kommer musikkbransje fra hele Europa for å se morgendagens artister fra Norden. Artister som Sigrid, Cezinando, Nico & Vinz og Kvelertak har blitt oppdaget på festivalen. Nå kan du vinne poeng når du oppdager artister der og bli beste manager i vennegjengen, klassen, på jobben eller på hele by:Larm.

Å lansere en betaversjon av spillet på Nordens viktigste musikkarrangement er stort for oss. Vi kan ikke komme på et bedre sted å teste dette konseptet, sier Simen Idsøe Eidsvåg, gründeren av spillet.
Vi tror dette gjør festivalopplevelsen litt morsommere for de som spiller og håper at det kan føre til at flere går på flere konserter og oppdager flere nye band enn de ville gjort uten spillet.

Samarbeid med by:Larm
Fantasy Music Manager er valgt som by:Larms start up-partner 2019.
For oss er by.Larm og Fantasy Music Manager er perfekt match. Begge er opptatt av å løfte frem ny musikk og nye artister. Samtidig er FMM innovativ bruk av data og teknologi, som by:Larm ønsker å ha fokus på. Vi gleder oss til å se hvem som blir den beste fantasy-manageren, og det blir spennende å se om det er en student eller en erfaren bransjeperson, sier Peter Eikeland, sponsoransvarlig i by:Larm.

Fantasy Music Manager by:Larm utvikles av Tight og Sesong 1 og vil bli tilgjengelig i Appstore og Google play før festivalen starter 28. februar.