Frivilligregistreringen er åpen

January 09 2019

Bli frivillig på by:Larm 2019

Til søknadsskjema!
Er du student, sjekk gjerne ut våre Studentstillinger

Vi er avhengig av entusiastiske frivillige som deg for å gjennomføre by:Larm hvert år. Ved å være frivillig får du god innsikt i hvordan musikkbransjen fungerer fra innsiden, du får møte kule og likesinnede mennesker, oppdage ny musikk og ikke minst: verdifull erfaring.

Fordeler:
– jobb to skift = få fri inngang til by:Larms konferanse og live-program
– frivilligskjorte
– by:Larm-totebag
– mat når du jobber
– god arbeidserfaring og attest
– nye venner og mye gøy!

Det er flere områder du kan søke deg inn på – her er en liten oversikt:

Bar
I teltet slår by:Larms puls hardt, og vi trenger mange til å jobbe i baren. Dette innebærer å tappe øl, holde området ryddig og generelt være tilgjengelig for gjestene våre.

Båndpåsett
Dette er publikums første møte med festivalen, å bytte billett til armbånd. Dette er en sosial atmosfære med mye interaksjon med publikum og god stemning.

Delegatinnsjekk
Delegatinnsjekken åpner dagen før og holdes åpen gjennom konferansen. Du sjekker inn både frivillige og delegater inn i databasen vår når de kommer, og gir ut pass og delegat-totebags.

Seminarassistent
Som seminarassistent hjelper du til for at konferansen ska gå som smurt. Dette innebærer å være tilstede under sesjonene, hjelpe til der det trengs, hjelpe til med mikrofoner, dele ut navneskilt, gi vann til sesjonsholderne osv. Du sjekker også at alle delegater som kommer inn har pass ved inngangen.

Misc
Vet du ikke helt hva du vil gjøre, har du en egen avtale med en fra by:Larm, eller bare ekstra gira på å jobbe? Velg Misc! Vi elsker folk som vil jobbe mye og vi vil gi deg forskjellige oppgaver der det trengs mest.

Foto
Vi vil dokumentere festivalen vår med bilder vi kan bruke av artistene som spiller, publikum og fra konferansesesjonene. Er du flink på foto er dette absolutt noe for deg. Vær vennlig å legg til portefølje med i søknaden din, gjerne med konsertbilder.

Rigging
Her hjelper du til med å bygge opp og ned festivalen. Her kan det bli noen tunge løft. Det er viktig at du har en god stå-på-vilje, siden dette noen ganger kan ta lengre tid enn antatt. Dette er en fysisk oppgave og du må også være villig til å jobbe utendørs. Det er mulig vi trenger riggere før selve festivalen starter, så gjerne informer oss om du kan jobbe et par dager før gjennomføring.

Info
by:Larm er et stort arrangement, med et mangfoldig publikum. Vi trenger et par hjelpsomme folk som kjenner byen godt, og kan hjelpe delegater og frivillige til å navigere seg rundt, ikke bare på by:Larm, men i Oslo generelt.

Søk som frivillig her!