Gjør comeback som by:Larms designere

November 01 2017

Frode Skaren og Rune Mortensen er tilbake som by:Larms offisielle designteam.

Mortensen designet den visuelle identiteten fra 2008-2010, og i 2011 fikk han med seg illustratør Skaren. Sammen har de laget noen av de mest omtalte profilene i festivalens historie. De startet samarbeidet med å lage en illustrasjonsbasert identitet i 2011 som fikk stor oppmerksomhet og endte opp på forsiden av selveste Creative Review. I årene som fulgte gikk de over til å jobbe med mer fysiske materialer som ulike sorter tre kombinert med maling og papir.

Verdt å nevne er profilen fra 2013 der designerne bygde en 1,5 meter høy skulptur av tre, som bestod av 150 treklosser som hver representerte én artist. Skulpturen ble under festivalen stilt ut på festivalhotellet, og senere donert til Popsenteret. Skulpturen fikk stor oppmerksomhet på sosiale medier, samt på norske- og internasjonale designblogger.

Etter en pause på tre år skal de på nytt begeistre oss med sitt originale formspråk, der prosessen utgjør en viktig del av identiteten. Ved å jobbe analogt har Rune og Frode skapt sin egen originale stil der utforskning og eksperimentering gjenspeiles i designet. Årets identitet er herved lansert. Den vil som tidligere år utvikle seg i tiden fremover mot festivalen. Gled dere til fortsettelsen!