Årets Stjerneskudd

March 02 2018

Hvem vinner by:Larm 2018?

For mange er en plass i programmet på Skandinavias største klubbfestival by:Larm, en seier i seg selv. I år ønsker by:Larm og Norsk Tipping å belønne artisten som utmerker seg aller mest.

– Hvert år snakker vi om hvem som “vinner” by:Larm eller blir den største snakkisen. Det er gøy å få muligheten til å belønne den artisten som gjør seg mest bemerket med noe mer enn heder og ære, sier Silje Larsen Borgan, PR & Kommunikasjon, by:Larm.

Norsk Tipping og by:Larm deler visjonen om å gi de beste et løft, når bransjen selv har definert hvem som blir Årets Stjerneskudd. Lørdag 3. mars tildeles kr 300.000,- til artisten, som en uavhengig jury skal finne frem til.

Topp inspirerer bredde

-Prisen Årets Stjerneskudd skal ikke bare løfte frem en ny, spennende artist eller et band. Norsk Tipping ønsker også at prisen skal være til inspirasjon for bredden i norsk musikkliv! Vi håper det motiverer mange, fremtidige stjerneskudd, sier Pål Enger, Sponsoransvarlig i Norsk Tipping.

Hvem kan vinne?

En sammensatt fagjury skal kåre vinneren etter gitte kriterier. Først og frem må artisten være norsk og spiller på årets festival. Videre vil fagjuryen følge alle de aktuelle konsertene, når by:Larm fyller hovedstadens scener fra 1. – 3. mars. Det skal vektlegges om artisten har hatt en god oppbygging mot festivalen og om artisten har klart å engasjere publikum, presse, og fått buzz i sosiale medier.

Totalvurdering skal si noe om artistens posisjon og hvorvidt vinneren er rustet for et større gjennombrudd.

Årets Stjerneskudd deles ut lørdag 3. mars på DogA.

Foto: Michael Schult Ulriksen