Hyundai 3D-mapper konserter under by:Larm!

February 13 2019

– Unik konsertopplevelse på ren energi

Under by:Larm kan du få oppleve konserter utendørs på en helt ny måte. Med en 10-kameraproduksjon inne på Sentrum Scene, kombinert med en 3D-projektormapping vil publikum kunne oppleve konserter direkte på veggen av Torggata Bad utenfor Sentrum Scene. Dette er et samarbeid med en av by:Larms samarpeidspartnere, Hyundai, som jobber med bærekraftige bilmodeller – og ønsket å finne på en nettopp bærekraftig konsertopplevelse.

Tre nye artister
by:Larm er veldig stolte av å kunne annonsere at artistene Nils Bech, Arif og Fay Wildhagen spiller hver sin kveld på Sentrum Scene gjennom festivalen, og at det er disse tre svært forskjellige konsertene man kan oppleve utenfor konsertlokalet – prosjektert på veggene utendørs. De har alle tre spilt på by:Larm tidlig i sine karrierer, og har siden gjort stor suksess i hver sine felt. Video-mappingen blir selvsagt gjort på ren energi.

– Vi gleder oss til å teste dette, og ikke minst by hele Oslo på konserter med noen av Norges beste artister. Det blir fint å ta seg litt mat i festivalteltet utenfor Sentrum Scene og nyte både bilde og lyd på husveggen disse vinterkveldene, sier sponsorsjef i by:Larm, Peter Eikeland.

Torsdag: Arif kl 22.00
Fredag: Nils Bech kl 22.00
Lørdag: Fay Wildhagen kl 22.00