Kontordagen DIGITAL

January 12 2021

Kontordagen på Dansens Hus 25. november avlyses og blir til Kontordagen DIGITAL

På grunn av de nye restriksjonene for offentlige arrangement i Oslo (gjeldene fra 10.nov) kan dessverre ikke Kontordagen gjennomføres som planlagt. Kontordagen blir derfor til en serie digitale foredrag og møteplasser. Arrangementene fordeles ut over høst og vinter 20/21, og du kan delta fra akkurat der du er. Vi ønsker velkommen til en annerledes kontordag i et annerledes år. Temaene på årets foredrag er spisset for å gi deg en mer forutsigbar hverdag som selvstendig næringsdrivende i musikkbransjen. Arrangementer slippes fortløpende!

Sesjon 2: Opphaveres korona-økonomi

Alle konserter avlyst: Hva skjer med inntekten nå?

20. januar 2021 er vi klar med Kontordagen DIGITAL sesjon # 2: Opphaveres korona-økonomi med Kai Robøle, Musikkforleggerne

– Hvordan kan du som opphaver ha flere bein å stå på når krisen rammer?

Webinaret vil gi deg innblikk i konsekvensene koronakrisen har for opphaveres økonomi og gi siste nytt om kompensasjonsordning rettet mot tapt TONO-inntekt som følge av krisen.

Påmelding: Kontordagen.no

Facebook-event

Sesjon 1: Kriseordninger for artister, musikere og låtskrivere under covid-19

I forbindelse med Covid-19 er det opprettet diverse kompensasjons- og stimuleringsordninger. Eksisterende tilskuddsordninger har blitt tilført ekstra penger som du kan søke på, og nye er opprettet. Gjennom NAV, skatteetaten og Altinn kan du gjøre grep som kan hjelpe deg gjennom krisen.

– Er du usikker på hvilke ordninger som finnes og hvilke som er aktuelle for deg?

24. november kan dette webinaret gi deg noen svar, og peke deg i riktig retning. Her kan du delta aktivt og stille spørsmål direkte via chat eller video – eller du kan lene deg tilbake med avslått kamera og bare følge sendingen.

Meld deg på webinaret her!

Arrangementet er gratis og åpent for alle, stream blir lagt ut på Facebook-eventet.

Webinaret ledes av Åsmund Prytz. Åsmund er ansatt i sitt eget rådgivningsfirma Prytz AS og selvstendig næringsdrivende musiker/kulturarbeider i Prytz Produksjon. Han er også medlem av GramArt og NOPA.

Kontordagen arrangeres av NOPA, Creo, GramArt, by:Larm og MØST.